Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS65712

Daca stau sa ma gandesc putin, am impresia ca cele mai multe masini de spalat rufe cu incarcare verticala pe care le-am testat pana acum au fost produse de Whirlpool, campionul calitatii, cum imi place mie sa-l numesc.

Chiar in ultimul meu review, cel in care discutam despre modelul AWO/C 7540 al acestora, va spuneam cat de mult apreciez calitatea pe care compania o ofera produselor lor, acestea fiind unele extrem de fiabile, iar subiectul de astazi nu face nici el exceptie.

Whirlpool WTLS65712 este o masina de spalat foarte accesibila si care are in dotarea sa foarte multe tehnologii interesante, care lucrand impreuna reusesc sa ne ofere cele mai curate haine.

In plus, faptul ca permite splarea rapida a hainelor, in doar 15 minute, o fac ideala pentru cei care au o viata ocupata si nu au timp sa piarda pe treburile care implica spalarea rufelor.

 

Afla detalii bomba!

 

Masina de spalat cu al 6-lea simt!

Asa cum ne-a obisnuit deja compania, si acest model, asemeni lui Whirlpool WTLS 66912, dispune de noua tehnologie 6th Sense Colours. Ce face aceasta? Se asigura ca hainele tale, indiferent de culori, sunt spalat in mod exemplar.

Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji asupra faptului ca ar putea interveni decolorarea sau transferul culorilor!

Whirlpool WTLS65712 se pricepe de minune si in a face economii atunci cand vine vorba de consum! Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar folosirea ciclului SuperEco reduce consumul de energie cu pana la 40%.

Pe langa toate aceste caracteristici foarte interesante, un alt aspect care trebuie mentionat este oferta de pret foarte buna discount-ul aplciat fiind de 350 lei (la momentul scrierii acestui review).

 

Concluzii

Whirlpool WTLS65712 este un produs care merita luat in considerare atunci cand suntem in cautarea unei masini de spalat de calitate, care sa ne ajute in treburile noastre zilnice. Recomandarea site-ului nostru!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email