Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 70912

Acest review m-am hotarat sa o aibe ca subiect principal pe Whirlpool WTLS 70912, o masina de spalat cu incarcare verticala, capabila sa ofere o capacitate de incarcare de 7 kilograme.

Am spus in titlu ca Whirlpool WTLS 70912 reprezinta o masina de spalat smart.

De ce? Pentru ca este capabila sa ofere o gama foarte larga de optiuni atunci cand vine vorba de spalat haine, dispunand de o multitudine de programe.

Cel mai interesant program este 6th Sense Colours, acesta fiind creat special pentru a spala articolele vestimentare colorate.

Ciclul de spalare este optimizat in functie de culorile pe care le setam, Whirlpool WTLS 70912 reusind astfel sa protejeze negrul si culorile inchise de la decolorare, elimina compet riscul de combinare a culorilor, iar exemplele pot continua.

 

Vezi oferta zilei!

 

Functii inteligente la un pret inteligent!

Un alt aspect extraordinar la Whirlpool WTLS 70912 este faptul ca programul de spalare rapida isi face treaba intr-un mod excelent in – atentie – doar 15 minute. Practic este un adevarat record pentru site-ul nostru sa avem un astfel de model in teste!

Deoarece timpul nostru, al tuturor, este atat de pretios, masina de spalat Whirlpool WTLS 70912 este capabila sa te ajute sa profiti la maxim de el si sa te axezi in a-ti petrece timpul cat mai productiv.

Whirlpool WTLS 70912 are un nivel al zgomotului suficient de redus, in stoarcerea valoarea fiind de 76 dB, in timp ce in spalare este de doar 59 db.

Printre dotarile acesteia se mai numara si un sistem de singuranta creat special pentru protectia compiilor, recomandare dozare detergent si o optiune de spalare cu apa rece.

Ca o paranteza, trebuie neaparat sa va mai recomand un model, mai exact fiind vorba despre masina de spalat LG F1296TDA3, care a reusit sa-mi lase o impresie foarte placuta.

Cu ajutorul lui Whirlpool WTLS 70912 poti spala fara grija hainele din bumbac, colorate, delicate, aceasta reusind sa faca o treaba excelenta in protejarea articolelor tale vestimentare.

 

Concluzii

Whirlpool WTLS 70912 a reusit sa ma impresioneze prin multitudinea optiunilor cu care aceasta a fost echipata, iar aspectele cele mai importante, care m-au convins sa vi-o recomand, este performanta excelenta de care acesta a dat dovada.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email