Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 66912

Am observat ca inca mai exista destul de multe persoane care prefera sa achizitioneze/utilizeze o masina de spalat cu incarcare verticala.

Pentru aceste persoane care ne sunt si cititori fideli, am hotarat sa scriu un review despre Whirlpool WTLS 66912, exact un model de calitate cu incarcare verticala.

Prin ce se remarca aceasta masina de spalat? Foarte simplu!

Se remarca prin capacitatea de incarcare de 6 kg, clasa de eficienta energetica A+++, dar si prin viteza de centrifugare de 1200 RPM.

Whirlpool WTLS 66912 este o ruda destul de apropiata de modelul Whirlpool WTLS 70912, care ofera in plus cateva facilitati, insa din punct de vedere al design-ului diferentele sunt insesizabile.

 

Afla ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Masina de spalat de cea mai buna calitate!

Aceasta calitate inalta pe care o ofera Whirlpool WTLS 66912 se datoreaza in mare parte tehnologiei speciale, care ii ofera un al saselea simt.

Tehnologia care este denumita 6th Sense Colours este creata special pentru ca hainele tale sa-si mentina culorile stralucitoare chiar si dupa a suta spalare.

Masina de spalat este capabila sa protejeze negrul si culorile inchise de la decolorare, culorile deschise – riscul de decolorare sau de mutare a culorilor fiind minim -, iar spalarea rapida permite sa ai hainele curate in doar 15 minute. Dotari asemanatoare regasim si pe Hotpoint AQD970D49, acesta fiind in schimb un model premium.

In dotarea acesteia se mai afla si un selector de centrifugare, sistem de detectare a spumei si un sistem de siguranta impotriva copiilor. Totul pentru siguranta familiei tale si a celui mic! Pretul este si el unul la fel de accesibil, iar oferta speciala in cadrul careia poate fi achizitionata o face un must-buy.

 

Concluzii

Whirlpool WTLS 66912 reprezinta o masina de spalat de calitate, capabila sa te ajute sa scoti si cele mai dificile pete, iar functiile si tehnologiile speciale din dotarea acesteia asigura o spalare eficienta si rapida.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email