Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Daca mai tineti minte, atunci cand v-am vorbit despre Whirlpool WTLS 66912 v-am spus ca masinile de spalat cu incarcare verticala sunt destul de cautate, iar atunci mi-ati confirmat acest lucru.

Asadar, deoarece ne-ati cerut sa mai scriem despre astfel de modele, in redactia noastra a sosit Whirlpool WTLS 60812 ZEN.

Noua masina de spalat se remarca prin eficienta energetica care apartine clasei A+++, dar si prin capacitatea de incarcare de 6 kg si viteza de centrifugare de 1200 RPM.

Un alt aspect important este dat de programul de spalare rapida, care permite spalarea rufelor nu foarte murdare intr-un timp record, de doar 15 minute, practic acelasi timp scos si de masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X, foarte tare, nu?

 

Afla pareri pro si contra despre acest produs aici!

 

Isi face treaba extrem de bine!

Faptul ca isi duce la bun sfarsit sarcinile intr-un mod rapid nu este sigurul atu al acestei masini de spalat, deoarece pe langa acest aspect, un alt lucru de remarcat este calitatea ridicata a spalarii, reusind sa scoata chiar si cele mai dificile pete. Este ajutorul perfect!

Chiar daca pretul nu este unul foarte mic, daca aveti noroc sa prindeti o oferta interesanta, atunci acesta va mai scadea putin. De exemplu in acest moment eu am gasit acest model chiar si cu un discount de 20%!

De apreciat la Whirlpool WTLS 60812 ZEN este faptul ca dispune de tehnologia 6th Sense Colours care are rolul de a avea grija de hainele tale indiferent de culorile acestora. Performantele spalarii sunt optimizate in mode automat, in functie de modul in care setam noi culorile, asadar nu trebuie sa-ti mai faci griji de faptul ca va disparea atralucirea culorilor!

 

Concluzii

Whirlpool WTLS 60812 ZEN este o super alegere, aceasta masina de spalat reusind sa se evidentieze chiar si prin design-ul elegant, cu dimensiuni mai reduse,c are se integrreaza perfect in baia ta sau bucataria, dupa preferintele fiecaruia.

De asemenea, deoarece la noi pe site isi fac loc doar produsele de calitate, perfomantele lui Whirlpool WTLS 60812 ZEN sunt unele de top, lucru pe care noi il garantam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email