Uscator de rufe Whirlpool AZB6370

Acest review il scriu pentru acele persoane care doresc un uscator de rufe separat de masina de spalat, care sa isi faca treaba extrem de bine.

Whirlpool AZB6370 este un uscator de rufe de cea mai buna calitate, fiind dotat cu tehnologia 6th Sense unica celor de la Whirlpool, astfel incat sa ai parte de rezultate excelente.

 

Afla ce parere au cumparatorii despre acest produs!

 

Aceasta este capabila sa usuce o cantitate maxima de pana la 6 kilograme de haine intr-o singura sesiune, ceea ce inseamna ca esti castigat in privinta timpului. Daca totusi iti doresti ceva mai incapator, atunci trebuie sa-ti indrepti atentia catre Electrolux EDH3686GDE, care ofera o capacitate de pana la 8 kg!

Un alt lucru pe care il apreciez foarte mult la acest uscator de rufe Whirlpool AZB6370 este faptul ca stie sa faca economii intr-un mod cat se poate de inteligent.

 

Economie, pentru un buget al familiei pe plus!

Whirlpool AZB6370 are in dotarea sa senzori inteligenti care ii permit acestuia sa simta la propriu incarcatura, stiind astfel dimensiunile exacte si stabilind cantitatea de energie necesara pentru a duce treaba la bun sfarsit.

Un alt mod inteligent in care Whirlpool AZB6370 reuseste sa aduca bani in plus bugetului nostru prin economiile pe care le face este acela in care adapteaza cantitatea de apa astfel incat aceasta sa fie exacta pentru incarcatura uscatorului.

Whirlpool AZB6370 are de asemenea in dotarea sa mai multe functii speciale, precum sunt sistemul de uscare prin condensare, faza de racire automata sau indicatorul pentru filtru de scame blocat.

Totusi, daca esti in cautarea unei masini de spalat, atunci recomandata este Indesit Innex XWDE 961480X.

 

Concluzii

Cei care sunt in cautarea unui uscator de rufe de cea mai buna calitate si care sa fie capabil sa faca economie la facturi, atunci Whirlpool AZB6370 este alegerea perfecta pe care nu o poti rata.

Este bine de stiut faptul ca trebuie sa te grabesti, datorita unor oferte excelente de pret stocul epuizandu-se foarte rapid.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email