Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200

Dupa prezentarea lui Whirlpool AWO/C 81400, a venit timpul sa va vorbesc despre un alt model, de asemenea foarte accesibil.

Despre cine este vorba mai exact? Despre Whirlpool AWS 71200, o masina de spalat ieftina, creata special pentru cei ca tine, care nu dispun de un buget foarte generos.

Whirlpool AWS 71200 iti pune la dispozitie un numar suficient de facilitati astfel incat sa-ti poti face treaba cu ea la un nivel calitativ inalt si rapid.

Pe langa faptul ca are un pret destul de scazut, asemeni modelului Whirlpool AWS 71000 si aceasta masina de spalat are in dotare tehnologia 6th Sense Colours, care are grija maxima de hainele tale colorate.

 

Vezi detalii despre pret aici!

 

O masina de spalat cu al 6-lea simt!

Este un lucru de apreciat faptul ca aceste dotari se regasesc pe din ce in ce mai multe modele ale celor de la Whirlpool, iar printre acestea se afla si cele mai de buget, nu doar cele de top beneficiind de acest tratament.

De precizat este faptul ca masina de spalat Whirlpool AWS 71200 nu a facut intotdeauna parte din aceasta categorie de pret, acest lucru realizandu-se destul de curand, dupa aplicarea mai multor discount-uri generoase, care au scazut destul de mult pretul avut la momentul lansarii pe piata.

Whirlpool AWS 71200 ne pune la dispozitie un volum al cuvei suficient de mare, capacitatea maxima de incarcare fiind de 7 kilograme, iar acest lucru, impreuna cu viteza de centrifugare de 1200 RPM, sunt cele care o recomanda.

 

Concluzii

Pe piata din Romania Whirlpool AWS 71200 este una dintre cele mai bune masini de spalat pe care o poti alege in acest moment, lucru confirmat nu doar de noi, ci si de cei care au achizitionat deja aceasta bijuterie.

Noi o recomandam si va garantam cu nu veti regreta nici o clipa alegerea facuta!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email