Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000

Whirlpool AWS 71000 reprezinta o alegere excelenta pentru aproape toata lumea, venind la un pret de mijloc, nici foarte scump, dar nici foarte ieftin, iar calitate va pot asigura eu ca este una de top.

 

Afla detalii actualizate cu privire la pret!

 

Este una dintre cele mai bune masini de spalat pe care le-am avut vreodata, reusind sa-si faca treaba excelent si sa scoata chiar si cele mai dificile pete.

Ca o paranteza, va recomand sa cititi si review-ul la LG F12B8QDA, pentru a face o comparatie intre ele si a va alege exact ce va place.

Acest lucru se datoreaza modului in care stie sa combine detergentul cu cantitati diferite de apa, astfel incat rezultatul sa fie unul de exceptie.

Whirlpool AWS 71000 este produsul unei companii de renume la noi in Romania, intreg portofoliul acestora fiind constituit din produse de calitate, la preturi de calitate.

 

O masina de spalat de calitate, de la un producator de calitate!

In plus, ceea ce stie cel mai bine sa faca Whirlpool este de a face economie portofelului nostru prin energia consumata de acesta. Nu doar portofelul nostru beneficiaza de un tratament special, ci automat si planeta noastra, reusind sa consume foarte putin. Practic este o super oferta de nerefuzat, asa-i?

Masina de spalat Whirlpool AWS 71000 este, asa cum era de asteptat, una dotata cu tehnologia 6yh Sense Colours, astfel incat indiferent de culoarea hainelor, acestea sa fie spalate incredibil de bine, fara a le decolora sau combina culorile. Reuseste sa protejeze negrul intr-un mod incredibil, la spalari repetate acesta nedand semne de decolorare. Perfect, asa-i?

In plus, spre deosebire de acest model, despre care v-am vorbit recent, Whirlpool AWS 71000 are un program special de spalare rapida care reuseste sa-si faca treaba excelent in doar 15 minute. Exact! In doar 15 minute hainele iti sunt spalate, timpul tau pretios fiind asfel salvat, fiind liber sa fii mult mai productiv.

Whirlpool AWS 71000 face parte din clasa de eficienta energetica A+++ (de altfel am si spus mai sus ca reuseste sa impresioneze prin economia la energie), are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, iar viteza de centrifugare este de 1000 rpm.

 

Concluzii

Whirlpool AWS 71000 este o masina de spalat in adevaratul sens al cuvantului, reusind sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai dificile sarcini, hainele tale fiind curate si numai bune de purtat in cel mai scurt timp.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email