Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61212

Whirlpool AWS 61212 se face remarcata prin usurinta in folosirea zilnica a acesteia, dar si prin pretul foarte realist raportat la dotarile ei.

 

Vezi pareri pro si contra despre produs aici!

 

Una aspect foarte important la Whirlpool AWS 61212 este dat de faptul ca stie sa faca economii semnificative in absolut toate privintele. Alte modele asemanatoare puteti gasi pe site-ul nostru, toate fiind testate in detaliu!

Cum? Prin modul inteligent in care reuseste sa-si faca setarile de spalare automat, complet autonom, tinand cont de mai multi algoritmi speciali.

Daca v-am facut curiosi, atunci este bine. In ce consta mai exact acest mod inteligent de economisire? Prin faptul ca Whirlpool AWS 61212 stie sa-si dea seama singura de dimensiunile incarcaturii si sa adapteze automat cantitatea de apa de care are nevoie, economisirea energetica fiind una maxima.

 

Economiseste banii prin functiile economice ale masinii de spalat!

Whirlpool AWS 61212 este o masina de spalat cu incarcare frontala, dispune de afisaj LED, are o viteza de centrifugare de 1200 rpm, iar capacitatea maxima de incarcare a acesteia este de 6 kilograme.

Daca tot am vorbit mai sus de economie, atunci cred ca trebuie precizat ca masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A++. Este perfect, asa-i?

Mai trebuie spus si ca in privinta zgomotului nu trebuie sa va faceti griji, deoarece este destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot in centrifugare de 75 dB, destul de scazut, dupa parerea mea.

O precizare: nu reuseste sa fie mai silentioasa ca si masina de spalat LG F10B9QDA, cel mai bun model in aceasta privinta, testat de mine.

Whirlpool AWS 61212 dispune de mai multe programe de spalare, pe langa cea rapida (care dureaza 30 de minute), regasindu-se si programul pentru bumbac, jeans, lana, sintetice, chiar si program pentru spalare a rufelor astfel incat acestea sa fie usor de calcat.

Am observat ca se descurca foarte bine in spalarea hainelor colorate, sau a celor negre ori de culoare inchisa, neintervenind decolorarea sau combinarea culorilor. Performante asemanatoare puteti intalni si la modelul Electrolux EWS31074NU, o alta recomandare de-a noastra.

 

Concluzii

Mi-a placut foarte mult modul in care a reusit sa-si faca treaba Whirlpool AWS 61212. In plus, are un aspect placut, care se integreaza perfect in bucataria sau baia ta, oferind un plus de eleganta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email