Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012

Cand vorbim despre masini de spalat exista cateva branduri care ne vin automat in minte, cum ar fi Whirlpool.

Aceasta companie a reusit de-a lungul timpului sa se impuna pe piata electrocasnicelor, cu preponderenta pe cea a masinilor de spalat.

Whirlpool AWS 61012 este o masina care isi respecta numele si ofera calitate si eleganta oricarei case.

Vei descoperi, in primul rand, o masina de spalat bine construita, care poate sa atraga orice privire, indiferent ca este pusa in baie sau in bucatarie.

Are culoarea alba, dispune de finisaje foarte placute si are dimensiuni normale, fapt care te scuteste de un efort suplimentar pentru a-i gasi loc.

 

Detalii bomba!

 

Care sunt principalele dotari ale lui Whirlpool AWS 61012?

In primul rand vei descoperi tehnologia al 6-lea simt, o tehnologie deja de renume pe care o ofera whirlpool. Aceasta duce la rezultate excelente de spalare si la economii foarte mari in ceea ce priveste consumul de energie, de apa si de detergent. Practic, eficienta la spalare pe care o ofera masina este A++.

Al 6-lea simt se bazeaza pe fiecare senzor montat in masina. Astfel, Whirlpool AWS 61012 poate sa simta dimensiunile exacte ale incarcaturii, se poate adapta in functie de acestea si poate controla spalarea in asa fel incat sa fie cat mai eficienta si in acelasi timp sa fie cat mai economica.

Clientii care au cumparat-o recomanda acest model si spun ca ar cumpara-o oricand daca ar trebui sa faca o noua alegere!

Clean+ este o alta dotare dezvoltata de Whirlpool care atrage atentia. Acesta asigura o curatare foarte buna a petelor, optimizand performanta agentilor activi si oferind rezultate impresionante.

Poti sa economisesti pana la 40 % din energia pe care o consumai in mod normal cu alta masina, deoarece Whirlpool AWS 61012 este construita cu scopul de a fi eficienta. Masina de spalat la super oferta, asigura si economii, ce iti poti mai mult dori? Cumpar-o acum, ce mai astepti?

Incarcatura masinii este de 6 kg iar viteza de centrifugare este de 1000 de rpm, asadar, hainele puse la spalat vor iesi aproape uscate. Un alt model care merita atentia voastra este Hotpoint WMSF 622, pe care noi am testat-o si pe care v-o recomandam.

Mai jos aveti lista completa de specificatii ale masinii de spalat Whirlpool AWS 61012. Pentru detalii complete dati click pe unul dintre butoanele din site si mergeti direct la pagina produsului.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email