Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC70120

Foarte multe dintre masinile de spalat Whirlpool au reusit sa ma impresioneze intr-un mod placut, deoarece ofera un raport calitate-pret excelent, pe care nu -am vazut si pe alte modele.

Astazi o sa va vorbesc despre Whirlpool AWOC70120, o masina de spalat excelenta, exact asa cum era de aspteptat tinand cont de renumele producatorului.

Acest model ca design imi aminteste destul de mult de Whirlpool AWO/C 81400, de altfel dotarile sunt destul de asemanatoare, dar exista si elemente care le diferentiaza.

Whirlpool AWOC70120 este capabila sa spele intr-o singura sesiune pana la 7 kilograme de rufe, iar acest lucru o recomanda familiilor cu mai multi membri, deoarece ofera posibilitatea de a spala mult mai rapid. De asemenea, viteza de centrifugare este de 1200 RPM, iar nivelul de zgomot in centrifugare este de 75 dB(A).

 

Detalii actualizate aici!

 

Calitate de invidiat la un pret de nerefuzat!

Un aspect deloc de neglijat atunci cand vine vorba de Whirlpool AWOC70120 este pretul extrem de bine proportionat daca stam sa ne gandim la dotarile masinii de spalat. In plus, am observa ca in general magazinele aplica un discount impresionant in majoritatea cazurilor, scazand pretul chiar si cu pana la 300 de lei (in functie de magazin si perioada).

Whirlpool AWOC70120 are in dotarea sa si tehnologia unica 6th Sense, care ne permite sa spunem ca aceasta masina de spalat are un al saselea simt, la fel ca si Whirlpool AWO/C 91400! Asadar este o alegere mai mult decat perfecta.

Un alt aspect important la aceasta este faptul ca stie sa faca economii. Pe langa clasa de eficienta energetica din care face parte (A+++) ea stie sa se adapteze modului in care o utilizezi, astfel incat sa-si “dozeze” resursele intr-un mod cat mai eficient.

 

Concluzii

Daca iti doresti o calitate ridicata la cel mai bun pret, atunci nu poti gresi alegant masina de spalat Whirlpool AWOC70120, deoarece iti ofera toate lucrurile de care tu ai nevoie atunci cand vine vorba de spalat rufe.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email