Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C62200

Astazi o sa va vorbesc despre o masina de spalat economica si disponibila la un pret promotional (in functie de magazin), lucru care ma face sa o recomand.

Whirlpool AWO/C62200 nu impresioneaza neaparat prin capacitatea foarte mare de spalare intr-un singur ciclu (care este de doar 6 kilograme) ci prin dotarile sale impresionante, perfecte pentru hainele noastre cele mai de pret.

Inainte sa trecem mai departe, o sa mentionez ca daca doriti sa spalati un volum mai mare de rufe, atunci va puteti indrepta atentia spre Electrolux EWF1408WDL, care ofera impresionanta capacitate de 10 kg!

Asa cum deja suntem obisnuiti cand vine vorba de masinile de spalat ale acestui producator, Whirlpool AWO/C62200 are in dotarea sa tehnologia unica 6th Colour Sense.

 

Pret actualizat aici.

 

Tehnologii unice, rezultate impresionante!

Ce face mai exact aceasta tehnologie care ii ofera lui Whirlpool AWO/C62200 un al saselea simt? Pur si simplu masina de spalat SIMTE. Este capabila sa se adapteze din mers in functie de incarcatura, astfel incat cantitatea de apa, detergent si energia necesare spalarii sa fie dozate in cantitatile exacte.

Pe scurt: te ajuta sa economisesti, iar rezultatele in spalare raman in continuare exceptionale!

Masina de spalat Whirlpool AWO/C62200 face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar clasa de eficienta la spalare este de asemenea A. Asadar ai parte de cele mai bune dotari la cel mai bun pret.

Un alt model exceptional pe care eu vi-l recomand, capabil de performante asemanatoare, este Gorenje W9865E.

 

Concluzii

Whirlpool AWO/C62200 este o masina de spalat economica excelenta, cu tehnologii uimitoare, care te ajuta sa speli chiar si cele mai delicate haine ale tale.

Daca inca nu am reusit sa conving, atunci pe site sunt o gramata de alte produse care asteapta sa fie descoperite.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email