Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100

Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat clasica din punct de vedere al aspectului, care impresioneaza insa prin modul in care se comporta.

Vei descoperi o masina alba, cu finisaje foarte placute, care poate sa se incadreze in aproape orice spatiu din baie sau din bucatarie.

Nu are un pret mare, insa cu toate astea, este destul de bine dotata, spaland extrem de bine si dispunand de o multime de functii interesante.

Sunt absolut convins ca nu vei regreta daca alegi acest model, pretul mic fiind un atu in aceasta privinta, mai ales raportat la calitatile acesteia.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

Care sunt functiile si dotarile masinii de spalat?

Whirlpool AWO/C60100 prezinta o incarcare de 6 kg (ca si acest model), ceea ce iti va permite sa speli o multime de haine, intr-un timp destul de scurt. Este o masina de spalat proiectata sa spele zilnic haine si construita pentru a face fata incarcaturilor combinate din rufe de bumbac si doar rufe sintetice.

 

Vei descoperi in Whirlpool AWO/C60100 o masina de spalat construita in asa fel incat sa faca fata oricarei provocari. Dispune de nu mai putin de 18 programe, printre care si programul rapid, de 30 de minute sau programele destinate spalarii materialelor speciale, cum ar fi bumbacul sau lana.

De asemenea, dispune si de un program special, denumit SuperEco, care duce la un consum de energie cu pana la 40% mai mic, chiar si atunci cand incarcatura este completa.

Consumul redus se vede si din faptul ca Whirlpool AWO/C60100 face parte dintr-o clasa de eficienta energetica A++ si dintr-o clasa de eficienta la spalare A. Vei consuma doar 49 de litri de apa intr-un program standard si 0.78 kwh. Asemenea performante le puteti gasi si la masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X, insa la un pret ceva mai ridicat.

Whirlpool AWO/C60100 este echipata si cu cateva functii speciale, cum ar fi echilibrarea incarcaturii sau programarea intarziata si este construita in asa fel incat sa fie cat mai silentioasa.

Nivelul de zgomot la spalare este de doar 59 de decibeli, in timp ce nivelul de zgomot la centrifugare nu depaseste 74 decibeli.

Eleganta, construita din materiale de calitate si performanta, Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat care merita atentia utilizatorilor. Nu degeaba este una dintre cele mai vandute modele de masini de spalat, acest statut potrivindui-se de minune daca tinem cont de raportul pret-performante.

Aspectul este simplu si elegant, vine in culoarea alba, buton circular (de tip Jog Dial) pentru selectia programelor de spalare si o carcasa foarte rezistenta care nu rugineste, fiindu-se bazata in mare parte pe plastic dur.

 

Parerile utilizatorilor despre Whirlpool AWO/C60100

Cei care au cumparat masina de spalat Whirlpool AWO/C60100 au facut aceasta alegere datorita pretului redus, un pret sub 1000 lei. Daca ne gandim bine, la acest pret nu mai gasesti alta masina de spalat cu 6kg incarcare si 1000 rotatii pe minut viteza de centrifugare, care sa spele lafel de bine ca si aceasta.

Produsul pe care vi l-am prezentat in review costa doar 34 ron in rate si este disponibil cu livrare gratuita pana la domiciliul dvs. In plus, aveti garantie 2 ani si tot gratuit puteti scapa de produsul vechi pe care curierul il poate lua daca doriti acest lucru.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email