Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122

Dupa masina de spalat a celor de la Arctic, a venit si randul unui model ieftin de la producatorul Whirlpool, mai exact fiind vorba despre Whirlpool AWOC5122.

Whirlpool AWOC5122 reuseste sa ofere un pret foarte echilibrat, cu performante acceptabile pentru categoria din care face parte, iar acest lucru este de laudat.

Prin faptul ca in topul modelelor accesibile Whirlpool AWOC5122 reuseste sa-si croiasca loc spre primele pozitii inseamna ca au lucrat foarte bine in obtinerea unui raport calitate-pret bun.

 

Pret excelent si calitate buna!

Am avut norocul sa prind aceasta masina de spalat in cadrul unei promotii interesante astfel ca am putut sa o recomand unei persoane care mi-a cerut sfatul legat de un model ieftin. Daca va grabiti, aveti sanse ca promotia sa fie inca valabila!

Capitolul la care, cel putin pentru mine, nu sta foarte bine este capacitatea de incarcare, unde are posibilitatea de a spala intr-o singura sesiune doar 5 kilograme de rufe.

Desigur, pentru o familie mica, ea este excelenta, dar in cazul meu, este nevoie de una precum modelul Hotpoint WMD 722B, perfect pentru un numar mai mare de membri in familie.

 

Vezi pretul aici.

 

Whirlpool AWOC5122  face parte din clasa de eficienta energetica A+, reusind sa ne ajute sa economisim cativa banuti la facturile de la sfarsitul lunii. In plus, nivelul de zgomomt la centrifugare are o valoare de doar 75 dB(A), asadar poluarea fonica este exclusa.

Un alt lucru care merita mentionat la Whirlpool AWOC5122 este sistemul Eco ball, care joaca un rol foarte important in minimizarea pierderilor de detergent, astfel incat acesta sa fie folosit intr-un mod cat mai eficient.

 

Concluzii

Masina de spalat Whirlpool AWOC5122 este un model care intr-adevar merita atentia celor care cauta ceva ieftin si bun. Daca totusi doresti sa mai arunci o privire si pe alte review-uri, atunci site-ul iti sta la dispozitie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email