Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400

Astazi o sa va vorbesc despre o adevarata campiona printre celelalte masini de spalat, iar acest lucru se datoreaza volumului urias de haine pe care le poate spala!

Whirlpool AWO/C 91400, caci despre ea este vorba, ofera posibilitatea de a spala o cantitate de pana la 9 kilograme de rufe, ceea ce o face perfecta pentru persoanele ocupate, care doresc sa termine foarte repede treaba.

De precizat este faptul ca in acest moment Whirlpool AWO/C 91400 este disponibila in cadrul unei oferte de nerefuzat, facand-o una dintre cele mai ieftine astfel de modele in acest moment.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

O masina de spalat care impresioneaza!

Whirlpool AWO/C 91400 pe langa capacitatea incredibila ofera printre altele si perfomante excelente in spalare indiferent de temperatura apei, iar cele mai dificile pete nu au fost niciodata mai usor de scos ca in prezent.

De asemenea, la fel ca pe Whirlpool AWO/C 81400, si aici gasim prezenta tehnologia 6th Sense Colours. Ce poate fi mai perfect de atat? Ei bine, faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++!

Un alt atu al masinii de spalat Whirlpool AWO/C 91400 este faptul ca reuseste sa economiseasca cu pana la 40% din energie, iar acest lucru nu il intalnim la celelalte modele ale concurentei.

In plus, regasim si un program de spalare rapida care permite spalarea hainelor tale in regim de urgenta, intregul proces durand exact 15 minute!

Trebuie sa precizez ca, daca totusi nu ti pare foarte buna acest model, atunci iti poti indrepta atentia si spre Electrolux EWF1408WDL, care permite spalarea a pana la 10 kg de rufe intr-o singura sesiune!

 

Concluzii

Whirlpool AWO/C 91400 merita toate laudele pe care site-ul nostru le poate oferi si o punem in topul nostru in pozitiile de acolo sus, reprezentand, in opinia noastra, una dintre cele mai bune masini de spalat de pe piata!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email