Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400

Despre tehnologia revolutionara 6th Sense Colours, pe care o indragesc atat de mult, m-am mai vorbit si atunci cand v-am prezentat modelul Whirlpool AWS 71000, un produs extrem de accesibil ca pret.

 

Vezi parerile pro si contra ale clientilor despre acest produs.

 

Astazi am ales sa va prezint un al model, al aceleasi companii, dar e aceasta data masina de spalat este una la un pret ceva mai mare, la fel fiind si calitatea.

Whirlpool AWO/C 81400, caci despre ea este vorba, dispune de functiile inteligente 6th Sense Colours acest lucru insemnand ca nu va mai trebui sa-ti faci vreodata griji de faptul ca hainele tale colorate se vor decolora ori culorile se vor combina.

In functie de culorile setate, Whirlpool AWO/C 81400 va alege singura cea mai buna solutia pentru a se descurca cu hainele care au culori inchise sau culori deschise, precum si posbilitatea de a alege un program mixt! Foarte tare, nu? Mai ales daca privim la oferta de nerefuzat in ceea ce priveste pretul de achizitie!

 

O alegere excelenta la pret de nerefuzat!

Whirlpool AWO/C 81400 este o masina de spalat destul de silentioasa, nivelul de zgomot la centrifugare fiind de 77 dB(A), precum si foarte economa, clasa de eficienta energetica fiind A+++.

Un alt atu al acesteia este reprezentat de capacitatea de incarcare mare, care este de 8 kilograme, astfel incat sa poti spala cat mai multe rufe intr-un timp cat mai scurt!

Modelul Whirlpool AWO/C 81400 este un ajutor cu adevarat de nadejte, iar acest lucru cred ca este destul de vizibili in review-ul de fata. Totusi, daca sunt persoane care ar prefera o masina de spalat cu incarcare verticala, atunci isi pot indrepta atentia spre Whirlpool WTLS 60812 ZEN.

 

Concluzii

Masina de spalat Whirlpool AWO/C 81400 este o alegere excelenta pentru familiile numeroase si cu timp limitat, iar aceste lucruri sunt aspectele cele mai importante, care o recomanda.

Daca acest review v-a fost de ajutor, pe site-ul nostru o sa puteti gasi si mai multe astfel de articole interesante. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email