Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7540

Intotdeauna am apreciat toate produsele celor de la Whirlpool AWO/C 7540, fiecare reusind sa exceleze in sarcinile la care le-am supus de-a lungul testelor, cel mai recent exemplu fiind Whirlpool AWS 71200.

Astazi am ales sa va vorbesc tot despre o masina de spalat a acestora, de aceasta data modelul fiind denumit Whirlpool AWO/C 7540, aceasta exceland atunci cand vine vorba de accesibilitate.

In aceasta perioada ai parte la acest model de un discount foarte generos, care scade pretul sub pragul de 1.400 lei (in mod obisnuit aceasta costa peste 1.600 lei), asadar trebuie sa te grabesti, stocul fiind limitat.

Prin ce reuseste sa se diferentieze fata de alte masini de spalat de pe piata? Prin faptul ca vine cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si cu numeroase tehnologii care sa iti usureze enorm de mult munca zilnica privind spalarea rufelor.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs aici!

 

Cele mai bune tehnologii!

Daca alegem sa achizitionam aceeasta masina de spalat, trebui sa stiti ca vom primi una care dispune de cea mai noua tehnologie 6th Sense Colours, exact cum gasim si pe Whirlpool AWO/C 81400, despre care v-am vorbit deja.

Pe langa cele mentionate mai sus, avem parte si de un program special de spalare rapida, care ne permite sa avem intr-un timp record hainele curate. Este vorba de doar 15 minute, timp suficient pentru a va recupera camasa cea noua peste care ati varsat cafeaua.

Pe fisa tehnica a masinii de spalat Whirlpool AWO/C 7540 mai sunt prezente si programele Aqua Eco si Super Eco, selector centrifugare, precum si un sistem de siguranta impotriva copiilor.

 

Concluzii

Asa cum deja v-am obisnuit, la noi pe site sunt prezentate doar produse de cea mai buna calitate, iar Whirlpool AWO/C 7540 nu face nici ea exceptie. O recomandam tuturor celor care doresc un ajutor de nadejte in casa!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email