Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7420 S

Whirlpool AWO/C 7420 S este urmatorul produs al celor de la Whirlpool despre care o sa va vorbesc astazi, dupa ce anterior am discutat despre modelul AWO/C62200.

Am ales sa fac acest lucru deoarece vine cu performante foarte bune in spalare, iar in aceasta perioda Whirlpool AWO/C 7420 S este disponibil in cadrul mai multor promotii interesante, care il fac ceva mai accesibil.

Un lucru interesant la Whirlpool AWO/C 7420 S este faptul ca are in dotarea sa programele 6th Sense Coulors, pe care intotdeauna le-am apreciat la masinile de spalat ale acestora, precum a fost Whirlpool AWO/C 91400, despre care v-am vorbit mai demult.

Aceste programe speciale sunt concepute astfel incat sa alegi cele mai bune optiuni pentru spalarea hainelor colorate, indiferent daca culoarea este deschisa sau inchisa, acestea pastrandu-si aceeasi stralucire ca la inceput chiar si dupa spalari repetate.

 

Pret bomba doar aici. 

 

Performante bune in spalare!

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7420 S

Pentru cei care sunt mereu pe fuga, masina de spalat Whirlpool AWO/C 7420 S ofera posibilitatea de a avea hainele curate dupa o sesiune de spalare de doar 15 minute! In plus, capacitatea de incarcare a acesteia este de 7 kilograme.

 

Whirlpool AWO/C 7420 S face parte din clasa de eficienta energetica A+++, iar nivelul de zgomot are o valoare de doar 75 dB(A), fiind asadar suficient de silentioasa, astfel incat vecinii noastri sa nu fie deranjati atunci cand spalam la ore foarte tarzii.

 

Concluzii

In topul site-ului nostru Whirlpool AWO/C 7420 S reuseste sa treaca de mijlocul clasamantului, iar acest lucru nu este foarte usor. Tocmai de aceea recomandam acest model tuturor care dispun de un buget mai mare decat in mod normal.

Daca totusi doriti sa consultati si alte oferte, atunci accesati link-ul si o sa gasiti o lista lunga cu masini de spalat de calitate, astfel incat sa faci cea mai buna alegere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email