Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 70100

Deoarece masinile de spalat accesbile ca pret sunt la foarte mare cautare, m-am hotarat azi sa va prezint review-ul lui Whirlpool AWOC 70100, un excelent model de buget pentru familii numeroase.

 

Pret bomba!

 

Whirlpool AWOC 70100 ofera posibilitatea de a spala intr-o singura sesiune o cantitate de pana la 7 kilograme de haine, iar tehnologia 6th Sense Colours din dotarea sa este una care face minuni in spalarea eficienta a acestora.

De asemenea, ea face parte din clasa de eficienta energetica A++, are o viteza de centrifugare de 1000 RPM, iar pretul este unul excelent datorita unui discount destul de generos aplicat.

 

Perfomante de top la cel mai bun pret!

Raportat la pretul acesteia, masina de spalat ofera niste performante uimitoare in spalare, reusind sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Tocmai acesta este si motivul pentru care primeste din partea site-ului nostru titlul de recomandarea saptamanii!

Un alt aspect foarte important care merita remarcat la Whirlpool AWOC 70100 este nivelul de zgomot in centrifugare care este de doar 74 dB(A), acest lucru insemnand ca este suficient de silentioasa pentru a putea fi utilizata chiar si la ore tarzii din noapte.

Pentru cei grabiti compania a echipat Whirlpool AWOC 70100 si cu un program de spalare rapida care termina treaba la un nivel calitativ inalt in doar 15 minute! Foarte tare, nu? Iti rezolva urgentele pe loc!

In aceste conditii sunt de parere ca un astfel de model reprezinta o optiune de nerefuzat, dar daca totusi nu esti de aceeasi parere, atunci arunca o privire si peste modelul Beko WMY71033LMB3, poate este cel potrivit pentru tine.

 

Concluzii

Whirlpool AWOC 70100  iti ofera cele mai bune tehnologii la cel mai mic pret posibil, acesta fiind si motivul pentru care noi il recomandam.

Daca totusi iti doresti un model si mai ieftin, atunci masina de spalat Heinner HWM-5100 este cea potrivita pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email