Masina de spalat rufe Whirlpool AWE 6516

Whirlpool cred ca nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, acestia fiind arhicunoscuti in Romania, in primul rand datorita calitatii produselor lor.

Vine o perioada cand trebuie sa ne schimbam electrocasnicele din casa, acest lucru fiind datorat ciclului de folosire, care in general este de 5-7 ani.

Daca detineti o masina de spalat insa sunteti in cautarea uneia noi, mai performante, atunci Whirlpool AWE 6516 reprezinta alegerea perfecta a unei masini de spalat de cea mai buna calitate.

Whirlpool AWE 6516 ofera informatii privind etapele de spalare pe display, iar in dotarea acestei masini de spalat mai gasim si selector centrifugare, precum si un sistem de detectare spuma, pentru siguranta ta.

 

Afla detaliile actualizate aici!

 

Profita chiar acum de cadou! Grabeste-te!

Am precizat faptul ca vine la un pret foarte bun? Exact! In plus, pe langa pretul foarte bun, in oferta celui mai mare magazin online din Romania la comanda lui Whirlpool AWE 6516 primim si un cadou. Nu va spun care, va las pe voi sa descoperiti accesand butonul de mai jos. 🙂

Whirlpool AWE 6516 are caracteristici dintre cele mai bune (un alt exemplu fiind masina de spalat LG F14A8TDA), precum tipul de afisaj care este LED, viteza de centrifugare care poate ajunge la 1000 rpm precum si o capacitate de incarcare de 5 kilograme.

In plus, clasele de eficienta sunt si ele unele foarte bune, Whirlpool AWE 6516 venind cu o clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A, respectiv clasa de eficienta la centrifugare C.

In privinta consumului de apa trebuie precizat ca acesta este, la programul standard, de 45 de litri. Ideal pentru a mai economisi cativa lei la factura.

Masina de spalat Whirlpool AWE 6516 vine cu un numar impresionant de programe, mai exact 18, iar daca ne grabim putem selecta programul rapid, care face treaba excelent in doar 30 de minute. Pe lista cu programe mai se regasesc si cele pentru bumbac, lana, sintetice, program cu consum redus de energie, program cu clatire intensiva si exemplele pot continua.

 

Concluzii

Whirlpool AWE 6516 reprezinta alegerea excelenta pentru cei in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate. Nu puteti regreta alegand-o in special datorita pretului bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email