Masina de spalat rufe Whirlpool AWE 55711 R

Masinile de spalat cu incarcare verticala sunt in continuare cautate de multi, in special de cei care nu dispun de un spatiu foarte mare pentru a alege una dintre modelele cu incarcare frontala.

Dupa cum cred ca ati observat deja, majoritatea acestor tipuri cu incarcare verticala pe care vi le-am prezentat pe site-ul nostru apartin celor de la Whirlpool, asa ca o sa continuam in aceeasi linie si cu review-ul de astazi.

Whirlpool AWE 55711 R este un astfel de model care reuseste sa ofere o calitate destul de buna a spalarii, astfel incat sa fii sigur/a ca petele dificile vor fi si ele tratate ca atare de aceasta.

 

Pret promotional doar aici!

 

Interesanta si performanta!

Aceasta masina de spalat are in dotare suficient de multe optiuni si tehnologii astfel incat spalarea hainelor sa reprezinte un lucru foarte usor de facut si chiar placut.

In plus, Whirlpool AWE 55711 R face parte din clasa de eficienta energetica A++, adica stie sa economiseasca, astfel incat tu sa fii sigur ca nu iti va incarca inutil facturile la sfarsitul lunii. De asemenea, pretul promotional contribuie si el la aceasta economisire!

Whirlpool AWE 55711 R permite spalarea intr-o singura sesiune a pana la 5.5 kilograme de rufe, iar acest lucru este perfect in cazul in care in casa nu locuiesc foarte multe persoane. In caz contrar, modelul Whirlpool WTLS65712 ar fi cel recomandat.

Masina de spalat reuseste sa iasa in evidenta si prin numarul de programe existente, dar si prin sistemul de control al balansului. De asemenea, nivelul de zgomot este unul destul de redus, in centrifugare acesta avand o valoare de doar 74 dB(A).

 

Concluzii

Intr-adevar, Whirlpool AWE 55711 R reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care nu au suficient spatiu pentru a cumpara o masina de spalat mai mare. Daca acest model nu te-a convins, atunci poti arunca o privire si la Whirlpool WTLS 60812 ZEN.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email