Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 026

Whirlpool AMD 026 vine cu dotari de top, care il fac demn sa fie catalogat drept o bijuterie printre aparatele de aer conditionat din oferta de pret de la eMAG, asadar nu puteam sa nu vi-l recomandam.

 

Vezi noua oferta! 

 

La fel ca si in cazul lui Whirlpool AMD 018, si acest model vine cu tehnologia 6th Sense, oferindu-i un al saselea simt, stiind sa se plieze exact pe nevoile noastre.

Aceasta tehnologie se foloseste de mai multi senzori care au rolul de a monitoriza in mod permanent mediul in care este montat, oferind conditiile optime in orice incapere regland in mod automat functiile necesare in functie de temperatura camerei.

 

Este un produs care merita toata atentia noastra!

Un alt departament in care exceleaza este cel estetic. Whirlpool AMD 026 are un design extrem de atractiv, care ii ofera incaperii un plus de eleganta astfel incat sa fii mandru de achizitia facuta.

De asemenea, aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 026 asigura un consum optim de energie pentru ca tu sa nu resimti in facturi faptul ca ai utilizat-o intreaga luna.

Aspectul care mi se pare cel mai interesant la Whirlpool AMD 026 este ceea ce se numeste 4D Airflow, adica existenta a patru puncte prin care are loc admisia aerului, acest lucru imbunatatind semnificativ eficienta si implicit confortul.

Daca acest model ti se pare prea scump pentru nevoile tale, atunci iti recomandam Heinner HAC-12INVB, care vine la un pret mai accesibil.

 

Concluzii

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 026 reuseste, la un pret destul de mare ce-i drept, sa iti ofere cel mai ridicat confort termic in cele mai toride zile ale verii.

Acesta se asigura in plus ca sanatatea ta nu va avea nici macar o clipa de suferit, lucru care este posibil prin solutiile inovatoare din dotarea acestuia, dar si prin filtrele speciale folosite impotriva bacteriilor. Pentru ca tinem la sanatea ta iti recomandam doar ce e mai bun!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email