Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025

Dupa ce v-am vorbit despre Whirlpool AMD 024, astazi o sa va prezint review-ul fratelui sau mai mare, Whirlpool AMD 025, care ofera o capacitate mai mare de racire, precum si performante putin mai crescute.

Prin ce se diferentiaza mai exact Whirlpool AMD 025? Foarte simplu: mai multa putere! Design-ul este acelasi cu care ne-a obisnuit deja compania, insa performantele au fost simtitor imbunatatie.

Whirlpool AMD 025 este capabil sa ofere rapid un confort termic perfect, lucru care se datoreaza si functiei Jet, prezenta si pe alte modele dar sub o alta denumire. In plus, compresorul este unul de tip rotativ, lucru care reprezinta un plus.

 

Vezii detalii despre produs aici!

 

O alegere care face toti banii!Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 025

La aceasta suma de bani, care nu este foarte mica, chiar si dupa aplicarea unor discount-uri importante, primim un aparat de aer conditionat care merita pana la ultimul leu, prin modul in care reuseste sa ne ofere o atmosfera extrem de placuta in interiorul caminului nostru.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 025 dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU, iar acest lucru inseamna ca este potrivit pentru incaperile de dimensiuni medii, dar se descurga binisor chiar si in cazul celor mari.

Este prezent de asemenea si filtrul Hepa, precum si afisajul LED, iarnumarul de trepte al ventilatorului este de trei. Whirlpool AMD 025 poate functiona in conditii aproape extreme, mai exact cuprinse intre -10°C si +43°C, iar nivelul zgomotului este unul redus.

 

Concluzii

Whirlpool AMD 025 este un aparat de aer conditionat care reuseste sa impresioneze prin performantele sale de tot si prin al lui raport calitate-pret excelent, care il face o solutie extrem de buna pentru toti cei care nu suporta caldurile care te sufoca pur si simplu.

O alta optiune care merita atentia voastra este Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email