Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 024

Despre Whirlpool v-am vorbit de nenumarate ori, acesta reprezentand un producator foarte bun, care vine cu produse excelente din punct de vedere al preturilor si calitatii.

Ultimul model despre care v-am vorbit a fost Whirlpool Inverter Fantasia AMD 026 /1, iar acesta a reusit sa ma impresioneze inca din prima clipa prin dotarile sale.

 

Pret bomba!

 

De aceasta data o sa va vorbesc despre Whirlpool AMD 024, un model asemanator cand vine vorba de design, insa cu dotari putin mai slabe, pentru a justifica pretul mult mai scazut al acestuia.

Desigur, in functie de ofertele de pret existente, achizitionarea aparatului de aer conditionat Whirlpool AMD 024 poate fi mai echitabila sau nu, iar aici depinde si de fiecare persoana in parte, dar si de norocul avut.

 

Nu poti rata un asemenea model de top!

Whirlpool AMD 024 este, asa cum deja ne-a obisnuit compania, un produs cu al saselea simt, acest lucru traducandu-se prin faptul ca dispune de numerosi senzori care monitorizeaza continuu ambientul, astfel incat deciziile le ia singur in ceea ce priveste crearea confortului termic.

Alte aspecte la care sta foarte bine Whirlpool AMD 024 este functia Power Save, care ne ajuta sa economisim lunar cativa banuti la factura de curent electric, functia de autocuratare, precum si capacitatea de racire de 8871 BTU, care il fac perfect pentru incaperile medii.

 

Concluzii

Pentru toti cei care isi doresc un aparat de aer conditionat de cea mai buna calitate, pot opta linistiti pentru modelul Whirlpool AMD 024, care este o alegere perfecta in cazul incaperilor mici si medii, reusind sa ofere rapid si sa mentina confortul termic cu cel mai mic consum de energie.

O alta alegere excelenta, de data aceasta pentru cei cu buget redus, este Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T, iar review-ul lui il aveti la acel link.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email