Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019

A venit vara, iar tu stai la unul dintre etajele superioare sau… mai rau – la ultimul etaj?

In aceasta situatie este imposibil sa poti avea parte de confort daca nu iti achizitionezi un aparat de aer conditionat care sa te ajute sa treci cu bine de acele zile calduroase, iar recomandarea noastra este Whirlpool AMD 019.

 

Parerile cumparatorilor doar aici!

 

De ce recomandam tocmai aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 019? In primul rand datorita pretului caruia i-a fost aplicat un discount de 450 lei (la ora la care scriu acest review), oferta speciala fiind una de nerefuzat.

De asemenea, dotarile sale sunt unele dintre cele mai bune de pe piata la momentul actual, asadar daca optezi pentru Whirlpool AMD 019 vei avea parte de cea mai buna calitate.

 

Dotari excelente la un pret excelent!

Whirlpool AMD 019 are in dotarea sa o functie speciala 4D airflow inlet care are rolul de a oferi o eficienta energetica foarte ridicata datorita modului in care asigura o racire rapida si un schimb eficient de caldura.

De asemenea, avem parte si de tehnologia 6th Sense Air Flow, care ofera aparatului de aer conditionat Whirlpool AMD 019 un al saselea simt, facandu-l capabil sa selecteze in mod automat modul in care functioneaza, in functie de temperatura din incapere.

Un alt aspect la care Whirlpool AMD 019 reuseste sa exceleze este modul in care controleaza fluxul de aer, acest lucru rezultand intr-o economisire de pana la 20% a energiei utilizate. Ce inseamna acest lucru? In primul rand facturi mai mici, iar in al doilea rand face din acesta un model prietenos cu mediul inconjurator.

Pe fisa tehnica a acestuia mai aflam ca are o capacitate de racire de 12000 BTU si o capacitate de incalzire de 12454 BTU, precum si ca face parte din clasa de eficienta energetica A+.

 

Concluzii

Whirlpool AMD 019 este un aparat de ae conditionat perfect din toate punctele de vedere, reusind sa ofere cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

Un alt model care s-ar putea sa va intereseze este Star-Light ACM-12BIN, pe care de asemenea il recomandam.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email