Congelator Whirlpool AFB601AP

Whirlpool AFB601AP este o solutie salvatoare pentru cei care obisnuiesc sa pastreze alimente pe timp de iarna si sa se bucure din plin de efectul benefic al ghetii.

Este un congelator care se incadreaza perfect in orice bucatarie, are dimensiuni reduse si in acelasi timp este foarte incapator.

Sta foarte bine la capitolul dotari, dar daca totusi vreti ceva mai mult puteti citi si alte reviewuri pe siteul nostru.

Aspectul sau este pe cat de simplu, pe atat de placut. Whirlpool AFB601AP este alb, realizat cu finisaje simple si are dimensiuni de 85 x 55 x 58 de centimetri.

Nu aspectul este insa cel care recomanda Whirlpool AFB601AP, ci toate celelalte detalii. Un al exemplu in acest caz este congelatorul Heinner HFF-160A+, peste al carui review va sfatuiesc sa aruncati o privire.

 

Caracteristicile generale ale lui Whirlpool AFB601AP

Atunci cand esti in cautarea unui congelator, primul lucru la care te uiti este volumul. Whirlpool AFB601AP are un volum total de 88 de litri, asadar va permite conservarea unei cantitati mari de alimente.

Chiar daca volumul este mare, consumul de energie nu depaseste 179 de kwh/an. Acest lucru se datoreaza in mare parte clasei de eficienta energetica, care este A+.Congelator Whirlpool AFB601AP

In ceea ce priveste compartimentarea, utilizatorul lui Whirlpool AFB601AP va descoperi 4 compartimente ale congelatorului, unde poate sa isi organizeze cat se poate de bine fiecare lucru conservat.

Asa cum v-am obisnuit, cei de la Whirlpool sunt foarte atenti la satisfacerea clientilor, dupa cum se dovedeste si in cazul altor produse ale lor.

Congelarea se face foarte rapid, in 24 de ore putand sa fie deja puse la gheata 8 kg de alimente. Toate aceste beneficii la cel mai bun pret de pe piata, asa ca trebuie sa te grabesti pentru a profita!

 

Vezi preturile actualizate aici.

 

Silentios si inteligent, Whirlpool AFB601AP ofera alegerea perfecta!

Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste zgomotul, deoarece Whirlpool AFB601AP este un congelator silentios. Nivelul sau de zgomot este de doar 39 de decibeli, asadar, nu te va deranja in momentul in care este in functiune.

Fiind vorba despre un congelator, trebuie sa ofere si o anumita autonomie in momentul in care din varii motive se ia curentul. Astfel, te poti bucura de el timp de 17 ore fara sa fie conectat la reteaua electrica.
Whirlpool AFB601AP este o solutie eficienta si ieftina, fiind destinat celor care isi doresc un spatiu mult mai mare pentru produsele congelate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email