Masina de spalat vase Whirlpool ADGU 872 IX

V-am prezentat multe masini de spalat vase aici pe blog insa majoritatea erau complet incorporabile asa ca ne-am gandit ca poate exista si persoane care cauta o masina de spalat doar partial incorporabila. Asa ca am testat Whirlpool ADGU 872 IX, ne-a placut si de aceea vom scrie un review in randurile urmatoare.

Whirlpool ADGU 872 IX pare a fi o masina de spalat vase obisnuita, insa ea se poate lauda cu un numar mare de programe si multe alte specificatii interesante.

 

Whirlpool ADGU 872 IX

Whirlpool ADGU 872 IX este o masina de spalat vase care nu iese cu foarte multe lucruri in evidenta, insa care a reusit sa primeasca numai reviewuri pozitive pe forumuri. Aceasta are o capacitate de 9 seturi de vase pentru care va consuma aproximativ de 2520 litri de apa pe an, pentru spalatul acestora. In ceea ce priveste consumul de energie electrica, Whirlpool ADGU 872 IX face parte din clasa energetica A+ deci consuma mai putin curent decat masina de spalat vase Hotpoint LSTB 5B00.

 

Vezi pretul actualizat.

 

Aceasta dispune si de 6 programe de spalare, printre care putem mentiona programul intensiv, programul Bio/Eco precum si programul pentru spalat pahare sau programul express.

Totodata, la fel ca majoritatea masinilor de spalat vase care se respecta, Whirlpool ADGU 872 IX este dotata cu un indicator pentru sare precum si de programare intarziata care ne permite sa selectam cand sa inceapa sa ne curete vasele. De asemenea, pentru ca exista vase de toate dimensiunile, aceasta este dotata si cu un cos reglabil pe inaltime.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email