Masina de spalat vase Whirlpool ADG 6200 FD

Exista familii in care numarul de vase ce necesita spalate zilnic este foarte mare asa ca pentru acestea au fost concepute niste masini de spalat vase cu o capacitate care sa poata cuprinde toate vasele ramase murdare dupa cina.

O astfel de masina este Whirlpool ADG 6200 FD despre care vom scrie mai multe pareri in randurile urmatoare.

 

Whirlpool ADG 6200 FD este o masina de spalat vase cu o capacitate foarte mare

Whirlpool ADG 6200 FD are o capacitate de 12 seturi ceea ce inseamna ca pot fi spalate o multime de vase la o singura spalare, economisind astfel apa si energie. Iar daca tot am deschis acest subiect, trebuie sa spunem faptul ca face parte din clasa energetica A+ iar consumul de apa anual este de aproximativ 3360 de litri pe an, un consum destul de decent credem noi daca stam sa comparam consumul cu capacitatea.

 

Vezi parerile clientilor aici.

 

Printre dotarile masinii de spalat Whirlpool ADG 6200 FD se afla si un afisaj LED care ne ajuta sa alegem unul din cele 5 programe disponibile. De asemenea controlul este de tip electronic iar Whirlpool ADG 6200 FD dispune si de optiunea incarcare la jumatate deoarece nu vom avea chiar tot timpul destule vase cat sa folosim intreaga capacitate. Astfel vom reduce din consumul de apa si curent.

Pentru o durata mai mare de viata, Whirlpool ADG 6200 FD are (la fel ca Bosch SCE52M65EU) un indicator de sare astfel incat sa nu ramana niciodata fara. De asemenea un alt indicator cu care este dotata aceasta masina de spalat vase este acela care ne anunta cand va fi terminat programul.

Iar pentru ca toata acea capacitate va cuprinde vase de toate marimile, Whirlpool ADG 6200 FD dispune de un cos reglabil pe inaltime.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email