Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301

De cate ori ati mancat in graba doar pentru a nu termina ultimul masa, riscand sa spalati vasele? Pentru foarte multe persoane aceasta sarcina poate fi o adevarata pedeapsa, motiv pentru care au fost inventate mainile de spalat vase. Iar pentru ca probabil nu stiti ce ar trebui sa alegeti, va vom recomanda noi una.

Mai exact vom vorbi despre masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 care vine la un pret accesibil si cu siguranta va deveni unul dintre cele mai iubite obiecte din bucatarie.

 

Whirlpool ADG 301 va avea foarte multa grija de vasele voastre

Poate ca nu veti dori sa va lasati vasele pe mainile oricui. Totusi daca le veti spala cu Whirlpool ADG 301, acestea vor fi pe maini sigure. Va garantam noi asta.

Unul din lucrurile care ne-au placut foarte mult la aceasta masina de spalat vase este capacitatea acesteia. Whirlpool ADG 301 poate spala pana la 10 seturi de vase, ceea ce inseamna foarte mult. Pe scurt, poate avea grija de vasele dupa o cina cu foarte multi membri.

 

Vezi parerile celor care au achizitionat aceasta masina de spalat vase.

 

Un alt lucru pentru care merita sa cumparati masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 este numarul de 6 programe. Din cele 6 putem mentiona programul pentru spalat pahareprogramul de prespalare pentru situatiile in care murdaria este ceva mai accentuata, programul bio/eco precum si programul express. Pe scurt, avem cate un program pentru orice tip de spalare sau vase. Toate acestea pot fi selectate foarte usor folosind ecranul LED.

Ecranul LED ne dovedeste si faptul ca cei de la Whirpool s-au concentrat pentru un consum cat mai mic de energie electrica. Din acest motiv Whirlpool ADG 301 face parte din clasa energetica A+ (la fel ca frigiderul ARCTIC AND 245+). Astfel consumul anual de energie electrica este de doar 237 kW iar in ceea ce priveste consumul de apa, aceasta consuma 10 litri la un ciclu de spalare ceea ce inseamna aproximativ 2800 de litri pe an. Un consum decent, dupa parerea noastra.

 

Optiuni si pret

Printre detaliile masinii de spalat Whirlpool ADG 301 se mai afla si optiunea de programare intarziata care permite sa selectam o ora anume cand sa inceapa spalatul vaselor. O alta optiune foarte utila este cea care permite incarcarea doar la jumatate.

Whirlpool ADG 301 dispune si de un numar de trei senzori care ne indica nivelul de sare precum nivelul lichidului de limpezire.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email