Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W

Daca pana acum credeati ca cei de la Whirlpool fac doar masini de spalat atunci ati trait in minciuna pana acum. Asta deoarece aceasta companie este populara si pentru faptul ca reusesc sa produca niste combine frigorifice absolut superbe. Un bun exemplu in acest sens este combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W.

Aceasta dispune de al 6-lea simt, un aspect foarte interesant despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

 

Detaliile despre pret le puteti gasi aici.

 

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W, o combina cu al 6-lea simt

Acest simt dispune de senzori care atunci cand temperatura creste, ajuta la obtinerea temperaturii ideale pentru a putea pastra mereu alimentele proaspete. De asemenea restaurarea temperaturii se face intr-un timp foarte scurt astfel incat alimentele sa nu aiba deloc de suferit. Asadar, al 6-lea simt mentine mereu o temperatura ideala pentru pastrarea alimentelor in siguranta.

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W

Tot aceasta functie numita al 6-lea simt ajuta si la un consum redus de energie datorita faptului ca porneste racirea doar atunci cand este nevoie, economisind astfel foarte mult curent. In ceea ce priveste clasa energetica, Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W face parte din aceeasi clasa cu combina frigorifica LG GBF539PVQWB, adica A+. Tot pentru un consum redus de energie s-a optat pentru folosirea luminii pe baza de LED.

Pe cat de mic e consumul, pe atat de mare e capacitatea. Whirlpool BLF 9121 W are o capacitate neta de 369 de litri, un spatiu foarte generos unde putem stoca o multime de produse.

Frigiderul are un numar de 5 rafturi si dispune de dezghetare automata, scutindu-ne astfel de foarte multa munca in plus. Totusi congelatorul trebuie dezghetat manual, insa nu e numaidecat un aspect negativ deoarece asa e la majoritatea combinelor frigorifice. Capacitatea de congelare este de 5kg/24h ceea ne permite sa nu pierdem prea mult timp asteptand.

 

Pret

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este una din acele produse la preturi accesibile. Spunem asta deoarece costa numai 1749 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email