Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A18ASWM

Dupa ce v-am prezentat mai multe aparate de aer conditionat ieftine, a venit si randul celor premium sa treaca prin mainile noastre.

Vortex VAI-A18ASWM este un produs de cea mai buna calitate, oferind performante de top, astfel incat sa ai parte de cel mai bun tratament si cel mai ridicat nivel al confortului in propriul tau camin.

Are in dotarea sa un numar impresionant de tehnologii si functii care fac din acesta o alegere mai mult decat excelenta, oferind un plus de rasfat dupa o zi obositoare la munca.

Toate acestea vin cu un avantaj si mai mare: eficienta energetica crescuta si clasa de eficienta energetica A++ din care face parte! Ai garantia ca va fi extrem de redus consumul de energie.

Un aparat de aer conditionat de lux!

Vortex VAI-A18ASWM iese in evidenta si prin capacitatea de racire de 18000 BTU, aparatul de aer conditionat fiin deci unul perfect chiar si pentru incaperile mari, efectele sale fiind resimtite din plin.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18ASWM impresioneaza si prin nivelul redus al zgomotului, acesta avand o valoare de doar 57 dB, astfel incat sa il putem lasa sa functioneze chiar si atunci cand avem cea mai mare nevoie de liniste.

Desigur, toate aceste dotari de top vin la un pret destul de ridicat, insa daca aveti noroc si prindeti o oferta speciala, poate o sa salvati cateva sute de lei. O alternativa mai ieftina in acest caz ar fi Samsung AR12JSFPEWQNZE.

Concluzii

Vortex VAI-A18ASWM reprezinta o optiune excelenta daca sunteti genul de persoana care pune pret pe calitate si mai ales pe dotarile premium ale unui produs.

Acest aparat de aer conditionat face exact acest lucru, venind cu un design extrem de elgant, iar dotarile nu se lasa nici ele mai prejos, lucru deloc de neglijat, raportul dintre cele doua fiind unul excelent.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email