Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12A1D

Vortex VAI-A12A1D este un aparat de aer conditionat al carui punct forte este design-ul foarte elegant, cu linii care arata foarte bine si care garantat vor atrage toate privirile celor care iti trec pragul casei.

 

Vezi aici detalii suplimentare despre acest produs!

 

Faptul ca in aceste zile ruleaza o campanie de reduceri, inseamna ca daca te grabesti vei prinde unul dintre produse la cel mai bun pret, printre care se poate numara si aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A12A1D, recomandarea noastra pentru categoria din care face parte.

Acesta se foloseste de cel mai nou model de compresor care are capacitatea frigorifica (si calorica) variabila si care prin modul in care controleaza functionarea acestuia ofera o eficienta energetica ridicata. Pentru multi acest lucru va suna mai cunoscut sub denumirea de “tehnologie Inverter“, prezenta si pe Daikin FTXV60AB-RXV60AB.

 

Aparat de aer conditionat extrem de aratos!Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12A1D

Un alt lucru pe care il vei aprecia foarte mult la Vortex VAI-A12A1D este design-ul foarte reusit, cu linii care curg lin oferind un aspect elegant si care vine un plus de personalitate incaperii unde va fi utilizat.

Ce mai ofera aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A12A1D? O capacitate de racire care are o valoare de 12000 BTU, acelasi lucru fiind valabil si pentru capacitatea de incalzire, aparatul putand fi folosit atat in verile toride, car si in iernile geroase.

De asemenea este prezenta si functia de dezumidificare, despre care v-am mai vorbit pe platforma noastra, iar telecomanda este si ea inclusa (cum era si normal).

 

Concluzii

Vortex VAI-A12A1D este un model pe care il recomand tuturor celor care pun accent pe aspectul unui aparat de aer conditionat, dar si pe performantele acestuia.

Noi va garantam ca nu veti regreta alegerea facuta. Daca totusi nu v-am convins, trebuie sa stiti ca un al aparat de aer conditionat la fel de aratos este si Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email