Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF

Vortex VAI-A09ASF este noul aparat de aer conditionat al acestui producator, iar review-ul acestuia vine dupa ce utlimul model al acestora, si anume Vortex VAI-A18ASWM, a reusit sa ma impresioneze.

Poate ca inca sunt persoane printre voi care vor da un pas inapoi la auzul producatorului, insa acest lucru este unul cu care nu sunt de acord. De-a lungul timpului am avut mai multe produse de la Vortex (nu doar aparate de aer conditionat) si toate s-au dovedit a fi extrem de bine construite.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF face exact acelasi lucru: ofera la un pret foarte bun un produs de calitate, elegant si capabil de performante care se pot situa lejer in partea de sus a topului nostru.

Are toate optiunile necesare!

Datorita unui discount generos, Vortex VAI-A09ASF reuseste sa vina la un pret foarte bun, iar raportul calitate-pret oferit de acesta sa fie excelent.

Fiind un model nou, el dispune de tehnologia Inverter, iar clasa de eficienta energetica din care face parte (A++) ii asigura un consum foarte redus, lucru care se traduce prin economii la sfarsitul fiecarei luni!

Vortex VAI-A09ASF are o capacitate de racire de 9000 BTU, iar puterea consumata la racire este de doar 820W.

Singurul minus pe care acest aparat de aer conditionat il are este acela ca nu are inclus kit-ul de instalare, iar pentru multi acest lucru poate reprezenta un dezavantaj. Insa nu consider a fi un lucru determinant in ceea ce priveste hotararea achizitionarii.

Concluzii

La fel ca si in cazul lui Vortex VAI-A12A1D, cel mai mult apreciez la acesta modul in care au reusit sa ii ofere acestuia un design cu personalitate, cu linii elegante si care reusesc sa atraga toate privirile curiosilor. Recomandam.

Daca nu Vortex VAI-A09ASF este modelul pe care il doriti, atunci site-ul nostru va pune la dispozitie o multime de alternative!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email