Televizor Vortex V32ZS09DC

Iata ca prin redactia noastra a trecut un nou televizor Vortex, de aceasta data fiind unul de dimensiuni mai mari, fiind practic cele minim recomandate pentru a avea parte de o minima experienta cinematografica de calitate.

 

Pret promotional!

 

Este vorba despre Vortex V32ZS09DC, care spre deosebire de modelul Vortex LED-V24ZH8DCF vine cu un ecran cu diagonala de 81 de centimetri, aceasta fiind asadar una care se potriveste faorte bine chiar si pentru living-urile sau dormitoarele mai mari.

Un aspect important la Vortex V32ZS09DC este faptul ca acesta poate fi considerat acel tip de produs ideal pentru a putea avea dublu rol, in situatia de fata fiind vorba despre televizor+monitor.

 

Vrei calitate la pret mic? Vortex V32ZS09DC e solutia!

Televizorul Vortex V32ZS09DC vine pe partea de conectivitate cu o intrare PC (D-sub 15 pini) care asigura ca acesta sa poata fi rapid transformat intr-un monitor prin conectarea sa la un calculator.

Este ideal din acest punct de vedere si datorita faptului ca ofera un timp de raspuns de doar 5 ms, iar asta este perfect chiar si pentru gameri, care vor avea parte de o experienta de joc excelenta, lipsita de lag.

La acest pret cred ca nu mai trebuie sa precizez faptul ca Vortex V32ZS09DC nu este un Smart TV, venind in schimb cu un player multimedia integrat care te va face intr-un fel sa nu simti foarte mult lipsa acestor optiuni inteligente.

 

O diagonala suficienta pentru multi!

Ecranul poate oferi imagini la o rezolutie maxima de 1366 x 768 pixeli, fiind suficienta daca tinem cont de faptul ca nu veti sesiza la aceasta diagonala diferente prea mari intre un televizor Full HD si unul HD Ready (precum este si Sony 32R400C).

Putem concluziona ca Vortex V32ZS09DC este un televizor care pentru o suma sub 1.000 de lei ofera maximul posibil, facand o treaba foarte buna in aceasta privinta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email