Televizor Vortex LED-V24ZH8DCF

Sunt sigur ca nu foarte multi dintre voi au auzit de aceasta marca de televizoare, insa din ce am vazut ofera un raport calitate-pret foarte bun, care il fac o excelenta optiune de buget.

 

Afla pretul actualizat!

 

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la Vortex LED-V24ZH8DCF este faptul ca fiind un televizor de buget foarte ieftin, vine cu o diagonala satisfacatoare, ecranul fiind de 60 de centimetri, iar cel mai important aspect este acela ca rezolutia maxima a imaginii este de 1920 x 1080 pixeli (Full HD).

Primim asadar la o suma foarte mica de bani un televizor de calitate, capabil sa ofere experiente vizuale destul de bune, astfel incat sa aiba parte un numar cat mai mare de persoane la noul standard al televiziunii digitale si High Definition.

Putem spune ca in urma testelor la care a fost supus, Vortex LED-V24ZH8DCF se afla in Top 5 televizoare sub 699 lei pe care le recomandam!

 

Este un excelent televizor ieftin!

Vortex LED-V24ZH8DCF a fost capabil sa ofere un nivel inalt al calitatii vizuale, iar un al lucru interesant la acesta este faptul ca poate fi folosit ca si monitor, nu doar ca televizor. De asemenea, datorita timpului de raspuns de doar 5 ms acesta este si un excelent monitor pentru gameri!

Experienta acustica livrata de Vortex LED-V24ZH8DCF este si ea una foarte buna pentru gama de pret din care face parte televizorul, sistemul audio fiind format din doua difuzoare de 5 W fiecare. O alternativa mai buna pe partea de audio este Philips 32PHH4309, dar vine la un pret mai ridicat.

Pe partea de conectivitate gasim optiuni diverse, printre care se numara un port HDMI si un port USB 2.0, o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare component, o intrare Scart si un minijack pentru casti. De asemenea este prezent si tunerul digital DVB-T/DVB-C, precum si slotul CI+.

 

Concluzii

In acest moment la aceasta suma de bani nu poti achizitiona un televizor mai bun ca Vortex LED-V24ZH8DCF. Asadar, daca ai un buget redus, nu ezita si alege acest model!

Un alt model destul de interesant este Philips 32PHH4100, care a trecut si el prin redactia noastra.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email