Televizor Vortex LED-V19ZH8DC

Vortex LED-V19ZH8DC este televizorul perfect in cazul in care iti doresti un model care sa ofere o calitate destul de buna si care sa vine la un pret foarte mic.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Aceste lucruri le face intocmai Vortex LED-V19ZH8DC, care vine la un pret foarte mic, fiind de asemenea si un TV LED accesibil de calitate, astfel incat tu sa ai acces la noul standard al televiziunii digitale si HD fara nici cel mai mic efort financiar.

Totusi, prin ce se diferentiaza Vortex LED-V19ZH8DC de celelalte modele? Prin faptul ca ofera la aceasta suma mica de bani un design care putem spune ca este destul de reusit, iar materialele utilizate dau impresia ca ar fi de calitate (si chiar sunt), acesta fiind foarte asemanator cu acest model de la LG (LG 24LF450U).

 

Vrei ceva ieftin si bun? Vortex LED-V19ZH8DC e raspunsul!

In general cei de la Vortex lanseaza pe piata produse de calitate la un pret foarte mic, astfel incat sa avem parte de ceea ce ne dorim fara a fi nevoiti sa scoatem foarte mult bani din buzunar.

Avem multe exemple de dat in acest caz (vezi Vortex V32ZS09DC), insa cel mai bun exemplu este subiectul prezentului review, Vortex LED-V19ZH8DC, care la cel mai bun pret iti aduce direct la tine in dormitor noul standard al televiziunii.

 

Nu poti gresi alegandu-l, daca ai un buget redus!

Vortex LED-V19ZH8DC este un televizor cu ecranul de 48 de centimetri si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli (asadar este un model HD Ready), iar in dotarea sa se afla si un tuner digital DVB-T, DVB-C, precum si un slot CI+. Din ecuatie nu lipsesc nici porturile HDMI, USB 2.0 si intrarea PC (D-sub 15 pini).

Acestea fiind spuse, putem concluziona ca Vortex LED-V19ZH8DC este alegerea perfecta in situatia in care ai nevoie de un nou televizor, care poate fi folosit de asemenea si ca un inlocuitor al monitorului, totul la cel mai bun pret posibl.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email