Televizor Venga 32DTV3

Venga 32DTV3 este un model “exotic” (cu ghilimelele de rigoare) nu datorita faptului ca vine din nu stiu ce tara, ci pentru simplul fapt ca este o aparitie destul de noua in oferta celui mai mare magazin online din Romania.

Sunt convins ca multi considerati ca acest model nu este foarte fiabil, dar eu trebuie sa va contrazic. De ce? Pentru ca la un pret extrem de accesibil, Venga 32DTV3 reuseste sa ofere o calitate excelenta, oferind toate optiunile necesare unui televizor LED de calitate.

Unul dintre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 80 cm!

Televizorul Venga 32DTV3 il recomanda tuturor celor care sunt in cautarea unui model cu o diagonala acceptabila si calitate a imaginii buna la un pret foarte mic, dar si celor care doresc sa faca trecerea de la clasicul model cu tub catodic fara a scoate foarte multi bani din buzunar.

Pe perioada cat l-am testat nu pot spune ca m-a impresionat foarte mult, dar ceea ce pot spune este ca ofera o calitate foarte buna raportata la suma de bani pe care trebuie sa o platesti. In plus, Venga 32DTV3 vine cu un design atragator, care il face sa se integreze perfect in orice incapere hotarati sa-l folositi. Daca puneti accent pe aspect, atunci un un alt model asemanator pe care vi-l recomand este televizorul LG 32LB580B.

Venga 32DTV3 dispune de un ecran cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD, iar timpul de raspuns este unul extrem de mic, avand o valoare de doar 6.5 ms. Cand spun extrem de mic nu este nici o exagerare, ci doar o paralela facuta intre un model mult mai scump care ofera un timp de raspuns de 9 ms, respectiv un model din aceeasi gama de pret cu un timp de raspuns de 20 ms. Pentru gamerii pe buget, un model recomandat de noi este acest Star-Light 32DM1000 care vine cu specificatii excelente la cel mai bun pret.

Chiar si sunetul de pe Venga 32DTV3 a fost unul de calitate, difuzoarele avand o putere de 8 W. Un lucru de laudat este faptul ca in dotarea televizorului gasim trei porturi HDMI, asadar arhisuficiente.

Concluzii

Venga 32DTV3 desi nu va spune nimic, reprezinta o optiune de luat in considerare atunci cand va hotarati sa achizitionati un nou televizor dar nu dispuneti de o suma foarte mare de bani. Pe piata aveti multe produse dintre care puteti alege, majoritatea avand recenzii pe site-ul nostru de reviews, asadar puteti sa incepeti sa va informati accesand articolele noastre.

3 Comentarii
  • Tudor says:

    Am acest tv din 2014, culorile nu sunt foarte bune, si sunetul are intarzieri. Nu poti asculta un canal de muzica.

  • mihai ungureanu says:

    Cand il pornesc imi apare initializing…….dupa o creme porneste si.merge bine. Daca ma poate ajuta cineva multumesc

  • ionut says:

    un produs bunicel problema e ca a dat copilu su el jos si nu gasesc niciunde lcd ul acesta boe hv320whb-n00


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email