Televizor UTOK U22FHD1

Nu cu foarte multe luni in urma, in acest an, am aflat faptul ca cei de la UTOK isi planuiesc intrarea pe o noua piata, si anume pe cea a televizoarelor LED ieftine, lucru pe care l-au si facut.

Astazi iata ca pe site-ul nostru are onorarea sa isi faca aparitia unul dintre primele modele de televizoare LED ale acestora, acesta fiind UTOK U22FHD1, care in prezent este comercializat la un super pret de cel mai mare retailer online din Romania.

Dupa aplicarea discount-ului, la momentul scrierii acestui review UTOK U22FHD1 are un pret incredibil de doar 599 lei, fiind pana acum unul dintre cele mai ieftine televizoare LED cu rezolutie Full HD din Romania.

Poate ca acum va intrebati: bine, dar fiind asa de ieftin inseamna ca este si bun? Raspunsul este unul foarte simplu. DA! Acesta a fost si targetul celor de la UTOK, si anume sa intre pe segmentul de piata dedicat televizoarelor entry-level, segment din care face parte si televizorul Venga 32DTV3.

 

eMAG iti ofera mai multe detalii!

 

Vine cu un raport calitate-pret excelent!Televizor UTOK U22FHD1

UTOK U22FHD1 este un televizor creat cu scopul de a face mai mult decat accesibil accesul tuturoro romanilor la noul standard al televiziunii digitale, oferind asadar o conectivitate completa, fiind prezent inclusiv tunerul digital DVB-T/T2/C impreuna cu slotul CI+.

UTOK U22FHD1 este echipat cu un ecran care are diagonala de 56 de centimetri, acesta fiind un televizor dedicat incaperilor mai micute, dormitoarelor ori chiar bucatariei, precum este si Samsung 22H5000, despre care v-am vorbit intr-un articol anterior.

Spre deosebire de alte modele care fac parte din acelasi segment, UTOK U22FHD1 stie sa afiseze o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind asadar in momentul de fata unul dintre cele mai ieftine televizoare Full HD, care iti ofera imagini de cea mai buna calitate.

 

Concluzii

Cred ca la aceasta suma de bani nu poti gasi o alternativa mai buna, UTOK U22FHD1 reusind sa domine aceasta piata a televizoarelor LED ieftine. Recomandam tuturoro celor cu buget redus!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email