Televizor Toshiba 40L5435

De data aceasta avem de prezentat un televizor de la Toshiba, Smart 3D Full HD, ce reuseste sa impresioneze cu ce poate sa faca, in special la pretul de chilipir la care se afla la ora actuala.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Avand o rezolutie Full HD 1080p, ca toate televizoarele din seria L5, Toshiba 40L5435 ofera o experienta de vizionare clara, culorile fiind realiste si vibrante, in timp ce imaginile sunt mai bogate si detaliate ca oricand pana acum pentru gama sa de pret, din care mai face parte si modelul LG 42LB5500.

 

Ofera un plus de calitate la un pret bun!Televizor Toshiba 40L5435

Cu o diagonala de 102 cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie a ecranului de 1920 x 1080, acest televizor beneficiaza de o serie de caracteristici precum Dynamic contrast, High Contrast, AMR+ 400, Digital Noise Reduction si Active Backlight Control, ce iti permit sa vizionalizezi emisiunile preferate cu un unghi de vizibilitate de pana la 178 grade. Totul la un pret foarte bun.

Pretul excelent cu care vine Toshiba 40L5435 se datoreaza si numeroaselor oferte in cadrul carora acesta este disponibil in cea mai mare parte a timpului.

Sistemul audio Nicam Stereo, cu o iesire de 2 x 8W este optimizat de asa natura incat sa poata sa tina pasul cu imaginile redate fara nici o dificultate. Unul din aspectele specifice ale acestui sistem este Dolby Digital Plus, care ajuta prin redarea unui sunet clar si bogat, ce poate sa fie foarte usor optimizat, setat si personalizat pentru preferintele si nevoile utilizatorului.

In cazul in care doresti ceva care sa iti ofere o experienta acustica de vis, atunci cel mai probabil televizorul Sony 79X9005 este pentru tine, insa vine la un pret mult mai ridicat.

 

Toshiba 40L5435 – raport calitate-pret excelent!

Seria L5 de televizoare, din care face parte si Toshiba 40L5435 are toate functiile ideala pe care ti le-ai putea dori, fiind o alegere excelenta pentru prima experienta cu un Smart TV. Acesta va ofera posibilitatea de a naviga pe net, fie pentru a cauta review-uri pentru filmele preferate, fie pentru a verifica la ce ora vor fii difuzate acestea, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie intr-un singur loc.

Daca iti doresti sa ai parte de o experienta de vizionalizare bine optimizata, ce ofera o calitate a imaginii foarte buna, insa nu ai buget extins, atunci Toshiba 40L5435 este televizorul perfect pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email