Televizor Toshiba 40L2400DG

Toshiba 40L2400DG reuseste sa se faca remarcat pe o piata extrem de aglomerata precum este cea din Romania, iar acest lucru il face prin raportul calitate-pret suficient de bun pentru a putea fi considerat o optiune buna.

Asemeni televizorului Toshiba 32L1533DG, subiectul review-ului de astazi vine cu un design suficient de atragator pentru a atrage privirile curiosilor, ceea ce reprezinta un plus, iar de asemenea o alta asemanare este data de pretul scazut, foarte accesibil.

Modelul Toshiba 40L2400DG reuseste sa redea pe ecranul sau de 101 cm imagini clare, culorile fiind unele foarte realiste, iar per total scenele vin cu o fluiditate naturala, luminozitate crescuta si o claritatea extraordinara.

Desi nu este un televizor inteligent asemeni lui LG 55LB630V, este suficient de capabil incat sa ofere posibilitatea de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut, player-ul multimedia integrat facand o treaba excelenta in aceasta privinta, precum si multitudinea de conectori pusi la dispozitie.

Un excelent televizor Full HD de buget!

Desi este un televizor de buget, Toshiba 40L2400DG nu trebuie subestimat, deoarece la o suma atat de mica primim un ecran cu o diagonala de 101 cm, si nu de 80 asa cum am fost obisnuiti pana acum la aceasta gama de pret, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Imaginile de o calitate inalta, cu un contrast excelent, sunt foarte bine completate de un sunet suficient de puternic si clar, acesta fiind sustinut de cele doua difuzoare de 10 W fiecare cu care este echipat Toshiba 40L2400DG.

Acestea au fost capabila sa ofere o reproducere foarte exacta a tuturor sunetelor, chiar si a celor inalte, astfel incat pentru a avea o experienta cinematografica de calitate sa nu fim nevoiti sa achizitionam un sistem audio extern.

Ce mai impresioneaza la Toshiba 40L2400DG? Faptul ca este disponibil la un pret promotional, care il fac si mai atragator!

Concluzii

Din testele la care Toshiba 40L2400DG a fost supus, pot spune ca este un televizor de buget care reuseste sa ofere o calitate inalta atat a imaginilor redate cat si a sunetului. Iar player-ul multimedia integrat este de un real ajutor atunci cand dorim sa vizionam cele mai noi filme si seriale direct de pe un stick USB sau hard disk extern.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email