Televizor Toshiba 32W3433DG

Cand am fost anuntat ca voi primi un televizor Toshiba in teste, pot spune ca primul gand a fost: “Sunt curios cum se va descurca in lupta cu cei de la Samsung”.

Da, ati ghicit, ma declar un fan al sud-coreenilor de la Samsung, iar acesta este si motivul pentru care intotdeauna ma bucur cand am ocazia sa vad “rivalii” la lucru.

Astazi prin redactia noastra a poposit pentru o perioada scurta de timp Toshiba 32W3433DG, un Smart TV accesibil, la un pret de invidiat si care, din cate am observat, se descurca foarte bine, oferind performante foarte bune.

Toshiba 32W3433DG vine cu un design clasic pentru un astfel de televizor, cu spate din plastic. Rama care incadreaza ecranul este putin cam groasa, dar acest lucru nu strica aspectul de televizor modern al acestuia. Putem spune ca aspectul este unul caracteristic pentru modelele Toshiba. Televizorul cantareste 8.5 kilograme si are dimensiuni de 745 x 455 x 104 mm, fara stand, si de 745 x 498 x 215 mm, incluzandu-l si pe acesta.

Un design modern, simplu si elegant!

O sa incep de aceasta data cu partea de sunet, pentru ca aici am cateva minusuri de scos in evidenta. In privinta experientei acustice nu a reusit sa impresioneze foarte mult, lucru datorat celor doua difuzoare nu foarte performante si nici foarte puternice in comparatie cu alt model precum acesta (avand 6 W fiecare).

Tinand cont ca nu m-am declarat multumit nici macar in cazul televizoarelor LED care aveau difuzoare cu o putere de 10 W, este de la sine inteles ca la Toshiba 32W3433DG nu poate fi altfel. Practic, singurul plus aici il reprezinta tehnologia Dolby Digital Plus cu care acesta vine echipat.

Acum sa trecem la ceea ce intereseaza pe majoritatea dintre voi, si anume imaginea. Aici pot spune ca a trecut testele mele cu note multumitoare, reusind sa redea imagini la un nivel calitativ inalt. Toshiba 32W3433DG este un televizor HDReady, care vine cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 25000:1 si luminozitate de 300 cd/mp. Amatorii de gaming s-ar putea sa fie usor nemultumiti de timpul de raspuns oferit de Toshiba 32W3433DG, acesta fiind de 10 ms, asadar putin cam mult.

Toshiba 32W3433DG

Televizor Smart LED Toshiba, 80 cm, HD, 32W3433DG

In privinta caracteristicilor superioare, nu sunt multe de spus. Toshiba 32W3433DG este echipat cu High Contrast, AMR+ 100 si Reducerea digitala a zgomotului. Tinand cont ca televizorul este unul de buget, consider ca mai mult de atat era imposibil de obtinut, mai ales ca pretul este simai scazut datorita ofertelor speciale practicate de diferite magazine romanesti.

Toshiba 32W3433DG reprezinta o alternativa destul de buna la un televizor inteligent accesibil, chiar daca raportul calitate-pret nu este unul extraordinar, acesta reusind sa-si faca treaba bine. Browser-ul web iti ofera posibilitatea sa accesezi site-urile tale preferate, sa fi la curent cu ce mai e nou pe retelele de socializare, iar exemplele pot continua.

Un SmartTV iti ofera si posibilitatea de a revedea programele pe care le-ati ratat la televizor, precum si sa accesez cel mai nou continut multimedia, prin intermediul serviciilor de streaming. Daca doriti sa consultati si fisa tehnica a unui alt model Smart accesibil, atunci puteti citi si review-ul la Samsung 32H4510.

Toate optiunile necesare le primesti la un pret foarte bun!

Conectivitatea pe Toshiba 32W3433DG este reprezentata de optiunile de baza, oferindu-se posibilitatea de a conecta televizorul direct la dispozitive prin intermediul porturilor HDMI (2 porturi) si USB 2.0. Pe lista mai gasim si o intrare Scart (RGB), o intrare video composite si una component. Un plus este reprezentat si de prezenta WiFi-ului Integrat. Reprezinta un plus deoarece am observat pe piata existenta unor televizoare la un pret mai ridicat care nu ofereau aceasta caracteristica, destul de importanta din punctul meu de vedere.Televizor Smart LED Toshiba, 80 cm, 32W3433DG, HD

Cei care se uita foarte mult la televizor, urmarind multe emisuni si seriale, se pot bucura, deoarece Toshiba 32W3433DG este echipat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C si cu un slot CI+. Tuner-ul digital se asigura ca tu ai acces la toate posturile digitale si HD, fara a avea nevoie de un decodor extern. Ai o calitate foarte buna a acestor posturi TV, fara multe batai de cap.

Noua a reusit sa ne gaseasca un total de 150 de canale (digitale + HD + radio) la RCS-RDS. In plus, daca doriti si acces la posturile TV codate, precum cele din pachetul HBO, Digi FILM, si exemplele pot continua, slot-ul CI+ le usureaza foarte mult “munca”.

Concluzii

Toshiba 32W3433DG ofera la un pret foarte mic cele mai necesare optiuni pentru a te putea bucura la maxim te experienta pe care ti-o poate oferi un televizor inteligent, cu toate ca in aceasta categorie de pret exista si optiuni mai bune, pe care le puteti vedea pe site-ul nostru.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email