Televizor Toshiba 32W1534DG

Astazi, prin redactia noastra a trecut un nou model de televizor, mai exact Toshiba 32W1534DG, acesta remarcandu-se prin aspectul foarte elegant si “curat”, precum si prin performantele acestuia.

 

Pret promotional!

 

Toshiba 32W1534DG a reusit sa ma convinga sa-l recomanda prietenilor mei prin faptul ca, desi este un televizor HDReady, a reusit sa ofere experiente vizuale excelente, lipsa rezolutiei FullHD trecand neobservata.

Bineinteles ca acest lucru se datoreaza faptului ca l-am utilizat in conditii normale de vizionare, mai exact de la o distanta ochi-televizor optima (2-3 metri) si cu setarile de imagini reglate cu ajutorul unui software de calibrare.

 

Un televizor nou, de cea mai buna calitate!Televizor Toshiba 32W1534DG

Noul Toshiba 32W1534DG mi-a intrecut asteptarile si in privinta pretului, fiind unul extrem de mic, lucru care mai adauga un plus in fata celorlalte modele “rivale”, reusinnd sa ofere un raport pret-calitate faorte bun.

Pentru acest review am facut toate testele cu care v-am obisnuit deja, asta pentru a vedea exact cum Toshiba 32W1534DG reuseste sa se comporte “pe teren”, asadar teste reale, care vizeaza strict experienta de vizionare a utilizatorului obisnuit, acesta fiind, pana la urma, principalul criteriu de evaluare al site-ului nostru.

Un lucru de remarcat la acest televizor este discountul important de care beneficiati daca-l comandati chiar acum!

Toshiba 32W1534DG vine cu un ecran de 80 de centimetri, o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli, luminozitate de 300 cd/mp si un timp de raspuns de 20 ms. Ok, timpul de raspuns este putin cam mare, dar daca nu cumparati acest televizor pentru a va conecta consola si a-l folosi pentru gaming, acest lucru nu reprezinta nici o problema.

Daca pe partea de imagine Toshiba 32W1534DG sta excelent, livrand imagini clare, cu un contrast foarte bun si luminozitate uniforma, nu pot spune acelasi lucru si despre experienta acustica, unde sistemul audio nu este printre cele mai performante. Totusi, din pretul televizorului se intelege inca de la inceput ca, macar intr-o privinta, trebuiau facute niste compromisuri.

 

Concluzii

Toshiba 32W1534DG m-a bucurat in primul rand prin aspectul acestuia care da impresia de curat si eleganta (asemeni televizorului Samsung 40J5510), lucru datorat culorii albe si a ramei subtiri care incadreaza ecranul. La fel de bine a reusit sa se descurce si in privinta calitatii imaginii, iar conectorii si prezenta player-ului multimedia integrat ma fac sa spun: Recomand tuturor!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email