Televizor Toshiba 32P1400

Ok, sa recunoastem, Toshiba 32P1400 nu este printre cele mai aratoase modele de pe piata, dar ceea ce-l recomanda este pretul excelent la care vine, raportat la ceea ce ofera.

 

Pret promotional!

 

Nu, Toshiba 32P1400 nu reuseste sa iti ia privirea cand te uiti peste fisa tehnica, dar acesta a fost creat cu un anumit scop, si anume acela de a oferi un televizor LED cu o diagonala acceptabila si la un pret foarte accesibil.

In aceasta perioada televizorul este disponibil chiar si la un pret promotional, fiind aplicat un discount. In aceasta gama de pret Toshiba 32P1400 reuseste sa ofere un televizor cu un ecran care are diagonala de 81 cm si cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Daca ne uitam peste caracteristicile superioare de imagine, observam ca vine cu AMR 100, Picture Freeze, MPEG Noise Reduction, Auto Clean si CEVO Engine, fiecare avand un rol determinant in livrarea unor imagini de calitate.Televizor Toshiba 32P1400

Toshiba 32P1400 este acel tip de televizor LED pe care l-as recomanda celor care fac pentru prima data trecerea la un televizor LED, deoarece permite accesul la un astfel de model fara a avea nevoie de un buget foarte mare. Un al model de buget este acesta (Blaupunkt 24I207), daca sunteti interesati.

Modelul este perfect pentru a urmări emisiunile preferate, pentru a viziona un film sau un meci de fotbal, chiar si pentru a asculta muzica, deoarece calitatea sunetului redat este una acceptabila, lucru datorat difuzoarelor de 8 W si tehnologiei Bass Boost. Timpul de raspuns este putin cam mare, de 20 ms, dar acest lucru nu reprezinta o problema, cel putin atata timp cat nu planuiti sa-l utilizati pentru jocuri video.

Toshiba 32P1400 are un consum foarte mic, iar acest lucru reprezinta un plus, deoarece nu o sa ne incarce factura la curent, oferindu-ne astfel posibilitatea de a ne petrece cat mai mult timp in fata lui, fara a ne face griji de costuri.

 

Concluzii

Acest model lansat in anul 2014, Toshiba 32P1400, a reusit sa-mi lase o impresie destul de placuta pe scurta perioada cat l-am avut in teste pentru acest review, si, cu toate ca v-as sfatui sa aruncati o privire peste intreaga noastra oferta inainte de a-l achizitiona, eu sunt de parere ca merita oferita o sansa si acestuia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email