Televizor Toshiba 32L1533DG

Preturile televizoarelor LED din Romania au inceput sa scada destul de mult, iar acest lucru inseamna ca tehnologia devine din ce in ce mai accesibila unui numar cat mai mare de oameni.

Toshiba 32L1533DG este unul dintre aceste televizoare, care se alatura altor modele, precum Philips 32PFH4309, lucrul cel mai importan cu care vin acestea fiind pretul scazut.

Acest lucru nu inseamna ca a avut de suferit calitate. Chiar deloc, deoarece raportul calitate-pret ramane unul incredibil, ceea ce inseamna ca nu o sa dea impresia de lucru ieftin.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Noul Toshiba 32L1533DG vine cu o diagonala a ecranului de 80 cm, asadar fiind un televizor perfect pentru incaperile mai micute sau de dimensiuni medii, iar rezolutia Full HD este cea care asigura o calitate excelenta a imaginilor redate. Practic este un concurent direct al modelului Samsung 32H5000, care totusi pare putin superior.

 

Raport calitate-pret incredibil de bun!Televizor Toshiba 32L1533DG

Daca pe partea de imagine sta excelent daca ne raportam la pret, nu putem spune chiar acelasi lucru in privinta sunetului, unde cele doua difuzoare de doar 6 W fiecare par a fi insuficiente.

Mereu am fost de parere ca minimul in aceasta privinta trebuie sa reprezinta o putere de 10 W, tot ce este sub fiind de o calitate mediocra. Dar sa privim partea buna a lucrurilor: tehnologiile Dolby Digital Pulse si Dolby Digital prezente pe Toshiba 32L1533DG.

Pe partea de conectivitate regasim optiunile cu care ne-am obisnuit deja, adica cele doua porturi HDMI, portul USB 2.0, intrarea Scart (RGB) si minijack-ul pentru casti.

Pe lista se mai adauga si intrarea PC (D-sub 15 pini), tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+, care maresc posibilitatile de utilizare ale lui Toshiba 32L1533DG. Toate acestea le primim la un pret excelent, iar daca aveti noroc sa prindeti si o oferta de nerefuzat, atunci chiar ca nu puteti refuza achizitionarea lui.

 

Concluzii

Toshiba 32L1533DG reprezinta o alegere excelenta la un pret excelent, acesta reprezentand unul dintre cele mai ieftine televizoare LED de 80 cm la acest moment in Romania.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email