Televizor Toshiba 32E2533DG

In ultima perioada si-au facut aparitia in marile magazine de la noi tot mai multe televizoare la un pret mic, dar cu un raport calitate-pret excelent, acest lucru aratand cerearea crescuta a romanilor pentru astfel de produse.

Toshiba 32E2533DG face parte din aceasta categorie a televizoarelor accesibile, cu un raport calitate-pret excelent, iar in acest review o sa vedeti exact de ce spun acest lucru.

In primul rand, Toshiba 32E2533DG vine cu o diagonala a ecranului de 80 de centimetri, acest lucru insemnand ca este perfect pentru incaperi de dimensiuni medii, iar rezolutia maxima a imaginii este de 1366 x 768 pixeli.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Trebuie sa precizez inca de la inceput faptul ca nu trebuie sa va dezamageasca faptul ca televizorul este doar unul HDReady, deoarece la cei 80 cm ai ecranului, absenta rezolutiei FullHD paote fi trecuta cu vederea. In plus, cei de la Toshiba au reusit, prin tehnologiile integrate in Toshiba 32E2533DG, sa suplineasca lipsa acestuia, oferind imagini la o calitate de invidiat. V-am mai spus acest lucru de mai multe ori, chiar si atunci cand v-am recomandat ca alternativa mai ieftina televizorul Star-Light 32DM1000.Televizor Toshiba 32E2533DG

Desigur, nu se compara cu cele ale brand-urilor deja consacrate, insa se apropie destul de mult, iar gama de pret din care face parte ma face sa vi-l recomand.

Toshiba 32E2533DG are un timp de raspuns foarte mic pentru un televizor LED, de 9 ms, asadar se descurca foarte bine si atunci cand vrem sa utilizam televizorul pentru a ne relaxa impreuna cu prietenii prin intermediul jocurilor video. Experienta cinematrografica a fost si ea una foarte buna, lucru datorat tehnologiei AMR+ 100 care se asigura ca scenele cu imagini rapide sunt redate fara nici un pic de blur sau efect de agatare, perfect pentru a-ti sustine echipa favorita sau a urmari un film de actiune.

In privinta sunetului Toshiba 32E2533DG ma face sa ma intreb de ce japonezii au optat pentru doua difuzoare de 7 W fiecare in locul unora de 10 W. Acest lucru ar fi sporit suficient de mult calitatea acustica, astfel incat sa nu fiu nevoit sa achizitionez un sistem audio separat.

 

Concluzii

Toshiba 32E2533DG ofera toate lucrurile de care ai nevoie pentru a te putea bucura de un televizor de calitate, totul la un pret foarte special, facandu-l unul dintre cele mai accesibile modele care a trcut prin redactia noastra pentru review.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email