Televizor Toshiba 24W1333G

Televizoarele celor de la Toshiba au fost intotdeauna unele care merita atentia noastra, deoarece vin la un pret foarte bun, in cele mai multe cazuri fiind extrem de accesibile si de calitate.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Acest lucru este valabil si pentru Toshiba 24W1333G, care vine la un pret foarte bun, astfel incat sa ai acces la noul standard al televiziunii digitale fara a scoate foarte multi bani din buzunar (la fel ca Horizon 22HL710F).

Precizam ca Toshiba 24W1333G nu este unul dintre cele mai aratoase televizoare, insa fiind un model ieftin trebuie sa fim realisti asupra faptului ca ceva mai bun decat atat era imposibil de oferit. Chiar si asa, nu putem spune ca este un televizor foarte urat, insa are un design mai invechite. Daca imi permiteti sa fac o remarca plastica, pot spune ca are nevoie de o mica dieta.

 

Vrei ceva accesibil? Da-i o sansa lui Toshiba 24W1333G

La fel ca si modelul Vortex LED-V24ZH8DCF, acesta dispune de un ecran care are diagonala de 61 cm, iar rezolutia maxima a imaginii pe care acesta o poate afisa este de 1366 x 768 pixeli, fiind deci un televizor HD Ready.

Personal pot spune ca fiind un model al anului 2015 se putea opta pentru o rezolutie Full HD. Pana la urma vorbim de un produs recent lansat, care ar fi trebuit sa vina cu tehnologii ceva mai actuale, chiar daca face parte dintr-o gama inferioara.

 

Specificatiile cu care vine sunt OK!

Noul televizor Toshiba 24W1333G ofera un contrast dinamic de 25000:1, respectiv unul nativ de 3000:1, luminozitatea este de 250 cd/mp, iar timpul de raspuns este de 8.5 ms. Gasim de asemenea si tehnologiile High Contrast, AMR 50, Digital Noise Reduction, MPEG Noise Reduction si Active Backlight Control, care fac o treaba excelenta.

Toate acestea fiind spuse, putem observa ca Toshiba 24W1333G reprezinta o optiune destul de buna in cazul in care esti in cautarea unui televizor de buget, insa merita aruncata o privire si peste alte modele disponibile in acest moment.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email