Televizor LG 42LB5610

Lg 42LB5610 este un televizor perfect pentru un living de dimensiuni normale si pentru persoane care isi doresc sa vada filmele si emisiunile preferate la o calitate deosebita. Nu este un televizor urias, insa este cu siguranta un televizor mare, care iti poate oferi imagini foarte placute, compuse din culori vii si reale.

Aspectul televizorului este impresionant, dispunand de o rama foarte subtire, o diagonala de 106 centimetri si detalii fine si elegante. Astfel, vei putea sa pozitionezi Lg 42LB5610 in orice loc din casa, fara sa iti faci probleme in ceea ce priveste design-ul.

Exista cateva detalii care fac Lg 42LB5610 sa fie un televizor perfect. Evident, pretul este unul dintre aceste elemente, in conditiile in care nu este unul mare, in ciuda dimensiunilor pe care le are si in ciuda calitatii. Desi nu este smart TV, s-ar putea sa nu iti lipseasca aceste functii, deoarece Lg 42LB5610 este dotat cu mai multe tehnologii care sa suplineasca aceasta lipsa.

Care sunt elementele care recomanda acest televizor?

Ecran IPS. Tehnologia IPS transforma televizorul intr-unul rezistent, cu imagini foarte clare si foarte naturale. Acesta transmite imaginile cu o acuratete maxima, generand culori aproape identice cu cele originale.

Unghi larg de vizualizare. Tot datorita tehnologiei IPS, unghiul de vizualizare este unul impresionant. Vei putea sa urmaresti acest televizor din aproape orice pozitie a camerei, fara sa faci rabat la calitate.

Imagini in miscare exceptionale. Imaginile in miscare sunt mult mai fluide, oferind experiente deosebite, ori de cate ori te uiti la Lg 42LB5610. Fie ca te uiti la un film de actiune sau la un meci, senzatia este aceeasi.

Tehnologia TripleXD Engine. Este tehnologia care ofera culori aproape perfecte, sporind contrastul si claritatea.

 

Lg 42LB5610 este, asadar, un televizor exceptional, la fel ca si Samsung 40H6240, care desi nu este smart, este cu siguranta deosebit si poate sa fie achizitionat de orice client, chiar si de catre cei care au pretentii foarte mari. Are un pret mic in comparatie cu alte televizoare Full HD de 106cm diagonala, dispune de 2 ani garantie si livrarea este gratuita pana la tine acasa.

Cei care folosesc acest televizor spun ca sunt multumiti de calitatea acestuia si ca filmele se vad extraordinar datorita rezolutiei Full HD de care dispune si a display-ului de tehnologie IPS.

Daca doriti totusi sa achizitionati un alt model, atunci aruncati o privire peste toate ofertele noastre aflate la review si vezi ce-ti place.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email