Televizor Samsung 48JU6000

Samsung 48JU6000, desi face parte din aceeasi categorie de televizoare ultra moderne, adica 4K UHD si Smart, este totusi un model un pic mai accesibil ca pret. Nu este chiar unul ieftin, dar niciun televizor premium nu este, iar in comparatie cu alte aparate de la Samsung, ar fi mult mai usor de cumparat si de catre un cumparator din Romania. Iar in privinta dotarilor sale tehnologice, se ridica la acelasi nivel precum multe altele cu un pret mai ridicat decat al sau.

 

Afla parerile cumparatorilor!

 

Despre Samsung 48JU6000

Poate ca diferenta tine si de faptul ca modelul de fata nu este unul chiar atat de mare. Fara indoiala ca un televizor cu diagonala de 120 cm nu este unul mic, dar in comparatie cu unul de 140, 180 sau chiar 200 de cm, acesta va parea oricum foarte mic. Intr-un dormitor normal insa, el isi poate gasi mult mai usor locul si chiar intr-un living nu foarte mare poate sa reprezinte o achizitie extrem de interesanta. In rest, design-ul este cel clasic, adica o rama foarte subtire, un ecran pe masura si o greutate scazuta pe care toti cumparatorii o pot aprecia. In plus, suportul este stabil, iar televizorul poate sa fie montat si in perete.Televizor LED Smart Samsung, 121 cm2

In rest, tehnologiile pe care le detine si le foloseste televizorul sunt cele obisnuite la aceasta categorie de pret. El raspunde foarte rapid la comenzi si are tot felul de aplicatii utile multumita sistemului Smart TV. Acesta poate sa deschida atat aplicatii precum Skype, You Tube sau un browser, dar si unele pentru gatit, sport si porgrame de filme online. Interfata este una responsiva si intuitiva, iar telecomanda este usor de folosit in acest caz. In plus, sistemul Smart este necesar si pentru a accesa platformele de filme care transmit in 4K. Pe de alta parte, acestea nu se receptioneaza inca la noi, dar speram ca in viitor vom avea si noi acces la Netflix sau Amazon.

 

Televizor UHD Smart cu o diagonala foarte buna

Asadar, televizorul poate sa fie mai curand folosit pentru transmisii Full HD si din acest punct de vedere totul merge foarte bine. Datorita unor tehnologii precum  Wide Colour Enhancer sau Contrast Enhancer, imaginile au o calitate foarte ridicata. Din fericire si sunetul este foarte bun si astfel filmele si sportul se aud asa cum ar trebui. Iar pentru si mai multe posibilitati, modelul are atat intrari USB 2.0 cat si 3.0, dar si HDMI (pentru conexiuni 4K) si se conecteaza usor cu dispozitive mobile de la Samsung.Televizor LED Smart Samsung, 121 cm1

 

Pro Samsung 48JU6000

  • Televizor mare, dar fara sa fie exagerat
  • Design subtire si suport stabil
  • Rezolutia 4K exista, iar cea Full HD se vede excelent
  • Sistemul Smart functioneaza perfect

 

Contra Samsung 48JU6000

  • Nu se poate vedea 4K in Romania
  • Este, totusi, un aparat scump

 

Concluzii

Samsung 48JU6000 este un televizor de calitate superioara din toate punctele de vedere, dar este imposibil sa nu remarci ca este prea avansat pentru ce se poate receptiona in Romania in momentul de fata. Asadar, el poate sa reprezinte si o investitie pentru viitor, poate mai mult decat una pentru prezent.

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email