Televizor Phillips 40PFH6510/88

Phillips 40PFH6510/88 este  unul dintre cele mai bune televizoare din oferta producatorului olandez si asta nu pentru ca ofera niste tehnologii inovative sau pentru ca este mare si extrem de modern (desi este din multe puncte de vedre). Marele sau avataj si motivul pentru care merita sa fie plasat atat de sus este raportul calitate pret, unul superior majoritatii modelelor care vin de la producatorii asiatici. Acestea fiind spuse, televizorul are si cateva minusuri, pe care firma promite ca le va rezolva cat de curand.

 

Super oferta!

 

Despre Phillips 40PFH6510/88

La o diagonala de 101 cm, nu se poate spune ca televizorul este unul mic, desi nici unul de categorie mare nu este. Totusi, el este potrivit pentru orice locuinta, atat pentru a fi montat in living cat si in dormitor. In plus, suportul sau, desi un pic patratos, este unul stabil si care ofera un grad sporit de siguranta. Rama este subtire, de culoare gri, ecranul este si el pe masura, iar logo-ul plasat in partea de jos a acestuia chiar ofera un aspect deosebit si profi. Android 3D1

Asadar, daca vrei un televizor dragut, acesta poate sa fie o solutie. Pe de alta parte, niciodata design-ul nu este de ajuns, iar Philips au dotat modelul cu suficient de multe tehnologii de calitate pentru a spori atractivitatea sa. Cel mai  Android 3Dimportant este ca el vine cu o rezolutie Full HD si o imagine extrem de clara, culori calde si un contrast bun. Poate ca in ziua de astazi standardul incepe sa devina UHD, dar cum rezolutia este imposibil de folosit in Romania, Full HD ramane cea mai buna solutie pentru alti cativa ani. Pe langa aceasta, televizorul mai este si 3D activ, iar imaginile in trei dimensiuni arata bine si reusesc sa fie suficient de aproape de ceea ce se intampla la cinema pentru a oferi o experienta placuta si imersiva.

 

Un televizor Full HD si 3D foarte buntele

Sismtemul Smart functioneaza si el bine, cel putin in ceea ce priveste diversitatea de aplicatii si viteza de raspuns. Acesta foloseste un sistem de
operare Android, cu o interfata intuitiva, posibilitati de mirroring si multe aplicatii speciale pentru televizoare. Partea mai putin buna si cea la care producatorii spun ca vor mai lucra este interactiunea cu sistemul. Pentru moment, acesta nu poate sa fie folosit decat de pe telecomanda qwerty cu care vine televizoul, ceea ce inseamna ca un mouse nu poate sa fie instalat. Philips spun ca vor rezolva totul printr-un update in curand si speram sa fie asa, pentru perfectionarea utilizarii.

 

Pro Phillips 40PFH6510/88

  • Diagonala perfecta pentru a fi montat oriunde
  • Suport stabil
  • Imagine Full HD foarte clara
  • 3D de calitate
  • Sistem de operare Smart Android cu multe aplicatii
  • Raportul calitate pret

 

Contra Phillips 40PFH6510/88

  • Deocamdata nu poate sa fie folosit decat cu telecomanda qwerty, nu cu mouse

 

Concluzii

Desi mai are cateva lucruri de imbunatatit, Phillips 40PFH6510/88 ramane una dintre cele mai bune variante pentru un roman care isi doreste un televizor excelent. Atat imaginea, cat si designul sunt de un nivel superior, iar dupa ce se va pune la punct si sistemul Smart, totul va fi si mai bine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email