Televizor Philips 32PFH5300/88

Philips 32PFH5300/88 este un televizor Full HD de dimensiuni medii cu care producatorul olandez incearca sa concureze cu cei asiatici pentru suprematie pe acest segment de piata. Din fericire pentru el, exista multe arii in care reuseste fara probleme acest lucru. Din nefericire, acest lucru nu poate sa fie generalizat, fiind si unele aspecte la care mai este un pic de lucrat, dar nimic din ceea ce un update firmware sa nu poata rezolva in viitor.

 

Super pret!

 

Despre Philips 32PFH5300/88

Televizorul este unul destul de micut, avand o diagonala de 80 cm. Totusi, el este ideal pentru a fi montat in dormitor si hdmichiar in living, daca nu aveti camere foarte mari. Ca model nu suprinde prin foarte multe alegeri, dar este placut, cu un ecran subtire si o rama pe masura. Partea un pic mai nefericita, cel putin din punct de vedere personal, este ca are un suport destul de neinspirat, care aduce mai mult a ecran de PC decat a televizor LED. Se poate trece peste destul de usor, dar exista alte modele care ofera un pic mai mult din punct de vedere vizual.

usbSi functionarea efectiva a televizorului sufera cam in acelasi mod. Pana la un punct totul functioneaza foarte bine, dar vine si o parte negativa care strica oarecum din efect, fara a distruge insa experienta de utilizare a televizorului. Asadar, imaginea este una impecabila, rezolutia Full HD fiind folosita la adevarata ei capacitate. Culorile sunt vii, nu exista intreruperi, iar contrastul este, de asemenea, unul foarte bun. Cu alte cuvinte, oricine poate sa profite de pe urma televizorului, fie ca este interesat mai mult de filme, de muzica sau de emisiuni TV. Si tot pentru filme poti sa conectezi si un USB in una dintre cele doua intrari (mai exista si una HDMI).

 

Imagine excelenta, sistem Smart cu mici problemetelecomanda

Si sistemul Smart functioneaza bine, pana la un punct. Asadar, interfata este usor de utilizat si comanda cu mouse, dar si din telecomanda este
acurata si usor de folosit. Apar insa si probleme, unele mai mici si altele un pic mai importante. In primul rand, timpul de la apasarea butonului de pe telecomanda si pana la raspuns este mare, in jur de 4 secunde, prea mare pentru un televizor modern. Si mai grav, unele pagini web nu se deschid sau o fac extrem de greu. Cu cele mai simple nu sunt probleme, insa acestea apar pe paginile cu multe poze si filmulete.

 

Pro Philips 32PFH5300/88

  • Raport calitate pret bun
  • Televizor de 80 cm
  • Imaginea este foarte buna, la fel si sunetul
  • Sistem Smart intuitiv de folosit

 

Contra Philips 32PFH5300/88

  • Raspunde greu la comenzi, in special cand se afiseaza lista de canale
  • Unele site-uri se blocheaza

 

Concluzii

Philips 32PFH5300/88 este un telelvizor mai potrivit pentru functiile sale obisnuite si daca ne gandim ca este unul Full HD cu o imagine impecabila, tot isi merita banii. Sistemul Smart functioneaza si el destul de bine, dar nu este perfect. Speram insa sa se rezolve aceasta problema si atunci televizorul chiar va fi unul care sa poata convinge cumparatorii ca nu exista doar Samsung, LG si Sony pe piata.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email