Televizor Orion OT3215/S

Orion OT3215/S este un televizor Smart ce se adreseaza celor care isi doresc unul dar nu sunt dispusi sa dea multi bani sau nu au un buget foarte generos pentru o astfel de achizitie. Acesta este unul dintre cele mai ieftine televizoare care utilizeaza tehnologia Smart de pe piata noastra si este creat special pentru a ii intampina pe doritorii de tehnologie avansata, dar care nu au foarte multi bani pentru astfel de achizitii.

 

Afla detalii despre pretul actualizat!

 

Despre Orion OT3215/S

Designul este unul destul de atragator, marginile nu sunt foarte groase, exceptie facand cea de jos, dar la mai toate modelele se intampla la fel. Culoarea este neagra, lucru ce face ca televizorul sa poata fi montat in orice ambient fara a il deranja, chiar din contra, reusind sa ii ofere o nota de eleganta si modernitate. Suportul este destul de mare, dar asta ii asigura stabilitate televizorului, deci nu trebuie sa va faceti griji ca ati putea da din greseala peste el, iar acesta va cadea.

Diagonala este una de 81 de cm, suficient de mare pentru un dormitor sau o sufragerie mai mica si puteti Televizor LED Smart Orion1sa il utilizati si ca monitor daca va doriti acest lucru. Display-ul este unul de tip LED, rezolutia este de 1366 x 768 pixeli, iar aspectul imaginii este de 16:9. Pentru sunet are difuzoare integrate, dar nu reuseste sa redea totul foarte bine, fiind probabil singurul minus notabil pentru pretul la care vine.

Timpul de raspuns in cazul acestui model este de 5 ms, ceea ce este un atuu si arata ca poate fi utilizat si ca monitor fara nicio problema, reusind sa faca fata cu brio chiar si jocurilor. Acesta dispune si de un player multimedia integrat, care face ca cele doua porturi USB 2.0 sa fie foarte utile daca va doriti sa vizionati filme direct de pe stick-ul usb.

 

Un televizor Smart la un pret foarte mic

La acest model mai regasim si o conexiune pentru PC, o intrare SCART si doua porturi HDMI. Conectivitatea este una buna, putand fi utilizate doua conexiuni la retea, WiFi Ready si RJ45, astfel devenind utila si tehnologia Smart cu care acesta vine.

Acesta are ca si caracteristica speciala pe cea de 3D Comb Filter si chiar daca in prima instanta ne face sa ne gandim la tehnologia 3D, nu este vorba despre aceasta ci despre un filtru care face imaginea sa devina mai clara prin eliminarea noise-ului. Si pentru ca este un televizor Smart acesta vine deja cu cateva aplicatii instalate, cum ar fi Facebook, Twitter, Accuweather, Youtube si altele.

 

Pro Orion OT3215/S

  • Raportul calitate pret este unul foarte bun
  • Poate fi utilizat ca monitor
  • Timpul de raspuns este unul bun, de 5 ms
  • Are 3D Comb Filter, care ajuta imaginea sa scape de zgomot

 

Contra Orion OT3215/S

  • Sunetul ar fi putut fi mai bun de atat

 

Concluzii

Daca sunteti in cautarea unul televizor Smart si va doriti ca acesta sa coste putin, atunci va puteti indrepta atentia spre acest model de la Orion, care are toate sansele sa nu va dezamageasca daca il veti achizitiona, mai ales din prisma raportului calitate pret, care este unul imbatabil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email